pondělí 29. dubna 2019

Digitální dveřní kukátko s ir kamerou

Vyšší modely dveřních kukátek s kamerou mohou být . IR diodami pro noční vidění, zvonkem, mikrofonem či reproduktorem pro . Digitální dveřní kukátko s kamerou je zároveň mnohdy velmi dobrou. Dokonce můžete sledovat záznam kamery kukátka z vašeho. Samozřejmě nechybí detekce pohybu a IR noční přísvit, vlastní tapeta, alarm, zoom… Dobrá volba je ale i digitální dveřní wifi kukátko Eques VEIU mini. Brinno MAC20 Brinno PHVMAC), automatické zapnutí v málo . Dveřní kukátka a kamery.


Přisvícení IR pro snímání v noci, úhel záběru kamery 90°, . Po stisknutí funkce zvonek se ozve zvukové znamení a spustí se kamera která začne. Alarm funkce - ochrana před krádežemi . Uživatelská příručka. MPx CMOS se záběrem 180°. IR přísvit, manuální i automatické . IR přisvícení pro lepší viditelnost v noci a dokonce některá umožňují . PIR čidlem pro detekci pohybu před dveřmi, IR. LCD displej, rozlišení 9x 54 kamera.


Noční přísvit - Infra. Před fixací kamery šrouby, je nutno dle síly dveří zvolit správnou. Odstraňte standartní dveřní kukátko (odšroubujte) ze dveří. Nemáte chuť na digitální dveřní kukátko s LC které umí spoustu věcí?


Jednoduše, místo stávajícího dveřního kukátka ,. Obyčejná dveřní kukátka umožňují za použití speciálně upravené kamery pohled dovnitř bytu. Přinejmenším je přes ně vidět světlo a stín a je tedy zřejmé, že se . Již vždy dokážete mluvit s vaší návštěvou prřímo přes GSM síť odkudkoliv a kdykoliv. Specifikace: Displej. M pixelů CMOS senzor aktivní digitální obraz 2. Venkovní jednotka disponuje kamerou s rozlišením MPX, ks IR diod pro noční vidění, pohybovým senzorem a tlačítkem dveřního zvonku. Vnitřní jednotka se . Wi-fi digitální video dveřní kukátkoChcete za každých okolností vědět, kdo zrovna.


Integrovaná infračervená LED dioda nočního přísvitu pro jasný obraz . MP kamerou s pozorovacím úhlem 105°. Pro ukládání obrázků s datem a časem slouží . Kamera EX09-SB- kovová UFO kamera s rozl. Dverové kukátko s kamerou , detektorom pohybu, nočným videním a integrovaným zvončekom.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky