úterý 16. dubna 2019

Urny eshop

Urny eshop

Ukázka nápisu na urnový obal ze . Kč nápis na urnu ze samolepící fólie. Důležité je vybrat urnu podle typu umístění. Každý dobrý prodejce u jednotlivých uren vždy uvádí, kam je tento obal na urnu vhodný.


Pokud zvolíme urnu do . Termín dodání 2-týdny. Příplatek za barevné provedení k základní ceně je 3- Kč - obaly na urny,. Obal na urnu , materiál hliník. Do urny se vkládá úřední obal vydávaný v krematoriu.


V případě že chcete na urnu nápis, tak je potřeba si vždy vybrat štítek. Seznam produktů v kategorii Štítky, nápisy na urny. Moderní obaly na urny koupíte na.


Vyberte vhodnou a kvalitní urnu z požadovaného materiálu. Okrasné obaly na urny jsou z ušlechtilých kovů, dřeva, skla, keramiky, nebo plastu. Plastové provedení obalů na urny. Dodáváme v různých barvách.


Tato urna je unikátní výrobek se sametovým povrchem a srdíčky. Srdce je symbolem lásky. Může ovšem znamenat i životní sílu. Urnu nabízíme ve třech . Na plastové obaly zhotovujeme štítok vo farbe zlatá alebo strieborná. Obaly bez nápisu sú skladom, obaly so štítkom na objednávku.


Urnové obaly s popelem zesnulého se umísťují přímo na urnové hroby, do obalu pod zem do hrobu nebo do skříněk na urny, které jsou pro jednu, dvě nebo tři . Urna na hrob, zelená, airbrush rybář. Urna malovaná, ( obal na urnu ), most. Nabízíme Vám stylové a . Popis: Prodám nevyužitý kovový obal na urnu ,nepoškozený,stav nového. Zamatový obal na urnu.


Plyšové hračky pre radosť. Slouží k uchování drobných milých předmětů k uctění památky, k uchování vzpomínek na. Odesíláme také na Slovensko.


Máme v nabídce plastové urny, ocelové . Toggle navigation logo. Ke každé urně je možno objednat identifikační štítek, který bude namontován na ozdobnou urnu. Identifikační štítky.


Ozdobné plastové urny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky