úterý 30. dubna 2019

Duralové trubky brno

Trubky ze slitiny hliníku. Název, Rozměr, Norma, Chem. TOPMODEL CZ, Production of airplane models first-class quality. Na zakázku zajišťujeme i jiné slitiny.


Zde naleznete výrobní délky a rozměry hliníkových výrobků, plechů, trubek , tyčí a profilů. Hliníkové plechy, trubky , tyče, profily. Vše v různých rozměrech a délkách.


Sháníte hliníkové trubky ? Nabízíme hliníkové profily, tyče, trubky , hliníkové ploty, plechy, trubkové tvarovky, závitové díly a příslušenství pro pneumatické podtlakové zařízení. V sortimentu máme měděné plechy, hliníkové plechy, tyče, trubky , dural , mosaz, bronz. Dělení a střih dle vašich požadavků, doprava až k vám. Omlouvám se, zapoměl jsem tam dát odkaz.


Zrovna trubky tam nekupuji, ale co se týče . V modelářské prodejně na Veveří v Brně tam mají pouze délku 100cm. Přikládám fotky trubky. Kapaliny : Stlačený vzduch, vakuum, inertní plyny.


Ceny jsou bez DPH, platné pro podnikatele. Podrobněji o účtování DPH. Dům a zahrada - Hlinikove trubky bazar. Profesionální stříhací nůžky na hliníkové a plastové trubky. Set hliníkových trubek ,pro kostrukce fotografického pozadí každá 70cm dlouhá průměr 22mm Balení obsahuje:x 67cm hliníková trubka.


Počet kusů v balení ks. Přípravek na ruční rozšiřování konců trubek - sada ks. GEKO Sada pro získávání brzdových a palivových linek. Vlastníme i několik vlastních forem pro lisování.


L profily, hliníkové U profily, hliníkové T profily, hliníkové C profily, hliníkové F . Technologie pro ohýbání tenkostěnné měděné trubky. Nabízí hliníkové plechy a pásy, hliníkové desky, hliníkové tyče a profily, ocelové plechy a pásy, . Zrušit všechny filtry. L,Jekl, trubka , U, kulatiny atd.


Nabízíme standardní AL profily v povrchové úpravě (mill finish, elox, ral barva). Kontaktujte nás s poptávkou. Máme hliníkové profily v různých tvarech, čtvercové a obdélníkové, tyče kruhové, ploché a kruhové trubky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky