čtvrtek 11. dubna 2019

Obrubník cestný cena

Obrubník cestný 15x25x1cm. Hodnotenie produktu: 4. Vaše hodnotenie: Doprava zdarma. Nábehový cestný obrubník. Kvalitné obrubníky , dobrá cena. Dodanie obrubníkov od dní.


OBRUBNIK CESTNY SO SKOSENIM 100x26xcm. Váš prehliadač má vypnutý Javascript. Tieto betónové prvky nielenže harmonicky. Práve vďaka tomu je vhodný na lemovanie ciest, príjazdových cestičiek či vlastných parkovacích . Uvedené ceny a dostupnosť tovaru sú platné pre Vami zvolenú OBI predajňu. Všetky uvedené ceny sú v EUR vrátane DPH Bežná cena = Odporúčaná . Prezri si u nás cestny obrubnik a porovnaj ceny v 10.


Dostupnosť: Na objednávku - dní. Cena bez DPH: €. Nezabudnite uviesť: . Výrobný závod Turany. Hmotnosť dielca 1kg. EUR bez DPH: cena v EUR s DPH: 20.


Nákup u nás bez rizika - dní na vrátenie. Predajte ľahko a rýchlo na. Citytop - schodiskový blok. Cestné obrubníky Semmelrock. Bradstone Milldale obrubník. Schodisková krycia lišta.


Dnes už klasický obrubník sa neustále teší veľkej obľube a má veľmi široké uplatnenie pri výstavbe súkromných ako aj verejných plôch. Farebnosťou sa hodí. Pre viac info cena , atď. Vedľa seba Pod sebou.


Sekaný obrubník z prírodného kameňa. Betonové obrubníky k silničním komunikacím slouží k oddělení chodníků a dalších ploch od vozovky. OBRUBNÍK CESTNÝ Výška 25cm, šírka 15cm, predaj na kusy. V základní nabídce jsou silniční obrubníky rovné, . BIELA, ZELENÁ účtujeme k cene bez DPH príplatok € 1 .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky