pátek 12. dubna 2019

Herkules lepidlo 1kg

Univerzální lepidlo vhodné do domácnosti, školy, kanceláře a domácí dílny. Herkules lepí papír, dřevo, korek, kůži, dřevovláknité . Lepí papier, korok, kožu, drevo a drevovláknité materiály na rôzne povrchy. Uložiť na porovnanie. Má úzku nanášaciu plochu, s ktorou určite neminiete žiadny cieľ.


Lepí papír, dřevo, korek, kůži, dřevovláknité materiály a další savé. Univerzálne disperzné lepidlo riediteľné vodou pre domácnosť a domácu dielňu. Výborné lepidlo pre modelárov. Doba zasychání: přibližně . Zvláště je vhodný na lepení alb, slepování dřevěného nábytku, kožených . Klikni pro zobrazení většího obrázku. Vynikající montážní lepidlo bez obsahu rozpouštědel.


Určené k užití v interiéru. Položka bola pridaná do vášho nákupného zoznamu. Dostupnost, IHNED k odeslání až ks. Duvilax BD-příměs do stav. UHU Power universální čiré velmi pevné lepidlo ml.


Popis žiaruvzdorné lepidlo 1kg. Cena s DPH Kč 2400. DEN BRAVEN Mamut glue High tack lepidlo 290g biely. ARTELIT WB-9Speciální univerzální elastické lepidlo. PROFILEP POLYSTYREN 1KG.


K lepení reflexních, papírových a PVC tapet s papírovou podložkou v interiérech na dřevo, kov, beton, omítky, . Vhodný je také k lepení fotografií,. Napište recenzi a jako. Pásky do tavné pistole, kg , HENKEL Pattex Hot Melt. Podobné fráze: lepidlo herkules 30g, lepidlo herkules 250g, lepidlo herkules 130g, lepidlo herkules 1kg , herkules lepidlo 500g, herkules lepidlo univerzal 40g , . Dispercoll Ddisperzní lepidlo na dřevo 1kg. HERKULES lepidlo s aplikatorem 130g empty.


Je vhodný na lepenie fotografií, lepenie dreveného. Lepidlo Taposa 1kg - klikněte pro více informací. Transparentné PVA lepidlo CLEOPATRE VINYL Kg.


Cleopatre PVA Vinylové lepidlo kg bílé.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky