úterý 9. dubna 2019

Silnicni obrubnik najezdovy

V základní nabídce jsou silniční obrubníky rovné, nájezdové, přechodové a obloukové. Tuto spáru nedoporučujeme maltovat. Pro nájezd ke garážím je určen SILNIČNÍ OBRUBNÍK nájezdový. Univerzální silniční obrubník je určen zejména pro dopravní stavby, kde je hlavním požadavkem kvalita a vysoká životnost.


Své uplatnění nachází především na . My vám nabízíme vhodné betonové silniční obrubníky , které jsou určené pro a oddělování stejných. Silniční obrubníky jsou vyrobeny s vymezovacím nálitkem, který zaručuje spáru mezi obrubníky mm. Je to nezbytný prvek při stavbě silnic, příjezdových cest a chodníků. Silniční betonový obrubník pro oddělení motoristických a pěších komunikací.


Obrubník betonový silniční ABO 2- 15 . A jelikož společnost DITON myslí na maximální pohodlí svých zákazníků, naleznete v její nabídce silničních obrubníků také nájezdový silniční obrubník , který . Nájezdové obrubníky se nejčastěji používají u. V naší nabídce najdete také betonové obrubníky v mnoha rozměrech a barevných variantách, které jsou nezbytným doplňkem. Vibrolisované silniční obrubníky slouží k oddělení chodníků a dalších ploch od vozovky. Jsou vyráběny ve čtyřech provedeních jako obrubník silniční , nájezdový , . BROŽ obrubník silniční nájezdový 1šedá.


Skladem - více než ks. Podle způsobu použití dělíme obrubníky na silniční, chodníkové a zahradní. Betonový silníční obrubník nájezdový. Název, Přírodní šedá. Dům a zahrada - Silnicni obrubnik bazar.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete . Declaration of Performance. Standard 50x15xcm. Klasifikace (nepovinné):.


Poptávané množství: 1 . COneutrální produkce. Prodáváme nájedové silniční obrubníky po kusech a nebo na paletě. Ušetříte: 1Kč s DPH.


Plynulý přechod mezi silničním obrubníkem a nájezdovým obrubníkem vytvoříme SILNIČNÍM . Nový silniční obrubník nastojato h=80mm. Nová UV v nejnižším místě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky