pondělí 8. dubna 2019

Potahovací hmota smartflex

Potahovací hmota smartflex

Samozavírací mechanismus set ks. Pro plynulé zavírání posuvných dveří. Značka HETTICH zaručuje kvalitu a komfort. Dveřní kulatá transparentní, samolepicí zarážka na dveře. Dveřní zástrč pro zajištění křídla dveří nebo okna.


Potahovací hmota smartflex

Odolná pochromovaná kovová zarážka dveří s protiskluzovou gumovou podložkou. Pogumovaný okraj zarážky zabraňuje poškození dveří. Gumová zarážka dveří průměr 25mm, výška 25mm - pouze na hrebik. Klín do dveří zarážecí. Vaše hodnocení: Děkujeme za Vaše hodnocení!


Dokonale ochrání vaše dveře. Vyrobená z pryže EPDM. Zarážka dveří gumová ¤ 5cm černá CZ. Součástí balení je i vrut. Cena uvedena vždy za jednotku.


Ochrání Vaši omítku a stěnu před nárazem dveří , čímž vznikají oděrky a někdy i . Jednoduchá, ale účinná pomůcka pro zastavení opotřebování dveří , nábytku nebo stěn. Použití: zarážka na dveře - zabrání bouchání dveří o zeď. STOPPY - růžová gumová (okna- dveře ). Do sortimentu nářadí patří ostatní nářadí.


Kování na dveře - nerezová dveřní zarážka na zeď s gumovým zakončením, vhodná pro připevnění do výše kliky u dveří , balení vč. Místo prodeje: PrahaZměněno: před týdny. Skladová dostupnost, Skladem. Samolepicí nástěnná ochrana proti nárazu, ochrana dveří , držadlo nárazníku, gumová zarážka , hotsale. Barva: whitebluePinkpurple.


Potahovací hmota smartflex

OBI online a vo Vašej. Odolná kovová potažená folií v dekoru bambusu potažená zarážka dveří s protiskluzovou gumovou podložkou. Po obvodu jsou gumové kroužky zabraňující. Pop dveře stop z nerezové oceli, gumový nárazník zarážka podlaha montáž dveří zátkou anti-kolize. Kč Quantity: Mám zájem.


SCH Náhradní gumový doraz k dveřní zarážce kužel. Známka: Hlasováno bylo: 44x. Země původu: originální díl.


Potahovací hmota smartflex

Vratová sklopná zarážka vrat a dveří, L 300mm . Lacná a naozaj jednoduchá dverná zarážka do podlahy vyrábaná z gumy. Otvorte si našu stránku a nakupujte!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky