pondělí 9. července 2018

Nábytkové úchytky zápustné

Keramická nábytková úchytka - knopka s RETRO potiskem. Nábytkové úchytky retro červená 5x6cm dá každému kusu nábytku nábytku novou tvář. Vyměňte úchytky a proměňte starý okoukaný nábytek za nový i bez . Renovujete starou komodu?


Pořiďte si k ní retro úchytky. Koupili jste si na chalupu starý příborník, komodu nebo .

Popis: Nabízím k prodeji retro úchytky a knopky, rozměry a . KUCHYNĚ VAŠEMU PROSTORU. Dostupné v rozteči od 1do 4mm. Objednejte si zapůjčení vzorku.


Rozměry úchytky naleznete v popisu. Součásti dodávky jsou i šroubky pro montáž. Jaká úchytka se bude u vás doma nejlépe vyjímat? Vítáme Vás v našem e-shopu.

Nabízíme úchytky , knopky a věšáky Siro a Viefe. Kovové, dřevěné, plastové, porcelánové, dětské, ethno, rustikální, zápustné, . Zobrazit: DlaždicovéRiadkové. MIJA na rustikálne, vintage alebo vidiecke nábytky. Od talianského výrobcu BOSETTI MARELLA. Dotvorte si svoj jedinečný.


DC Nábytková knopka Genius mosaz patina. Kč s DPH od 7Kč bez DPH. Nabytkova uchytka ROTONDELLA. Dodání do měsíce (). Prihlásenie Nová registrácia. Retro úchytky , KovTech. Atmosféra pokojných starých časov.


Kvantitatívne ceny, doručenie do druhého dňa. Vyberajte na NOVAline. V našem E-shopu naleznete skladem přes 5modelů úchytek , věšáků, knopek, mušlí a věšákových lišt SIRO. Knopky rustikální ( retro ).

Zajímavé úchytky nejen k nábytku – od moderny po retro. U0- Imitace nerez matná, úchytka dvou rozměrů. U0- Imitace nerez, variabilní úchytka. U0- Nerez, variabilní úchytka.


IN1L - Integrovaná úchytka - lesk.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky