čtvrtek 21. června 2018

Švédská rally 2017

Švédská rally 2017

Finský jezdec Jari Matti Latvala vyhrál s vozem Toyota Yaris WRC letošní ročník Švédské rallye. Po druhém podniku mistrovství světa v . Jediná skutečně zimní rally v kalendáři WRC: V letošní sezoně by Švédská rally měla své pověsti skutečně dostát. FIA Mistrovství světa v rally (WRC) a zároveň jedinou skutečně zimní soutěží v kalendáři šampionátu. No limits on number of photos. Fotoreportáž kolegy Pavla Pustějovského.


Švédská rally 2017

Jarda Sklenák, střih Slávek Bejdák - shakedown. Druhý díl mistrovství světa v automobilových soutěžích Švédská rallye se příští týden navzdory teplému počasí uskuteční. Pořadatele tradiční . Jari-Matti Latvala, Miikka Anttila . KODA FABIA Rv novém designu navázat na úspěšný start značky . Frenchman remains on track to equal countryman Loeb. Elfyn Evans si na Švédské rallye svojí přesvědčivou jízdou vybojoval první.


Rally Guanajuato Mexico 12. Hned dvě Škodovky na bedně ve Švédské rally. Latvala ovládl Švédskou rallye a vede mistrovství světa. Vozy Toyota Yaris WRC se vrátí na Švédskou rallye , dějiště jejich vůbec. Zasněženou a mrazivou atmosféru rally zachytila fotografka Lenka Sklenáková.


Švédská rally 2017

Filip Mareš - rally jezdec. I přes zkrácení závodu, nás Švédsko naučilo hodně“. Ve čtvrtek jezdce čekal slavnostní start a večer superspeciálka v Karlstadu, která již tradičně zahajuje Švédskou rally. The Swedish rally where chants about shooting Jews were heard on Friday night in the . KODA Motorsport hodlá zopakovat úspěch z minulého roku.


Pravou nohou do nové sezóny WRC vstoupil M-Sport, polotovární závodní tým Fordu. Sébastien Ogier s navigátorem Ingrassiou se v horách u Azurového . WRC, Škoda Motorsport. Tovární jezdec ŠKODA Pontus . Fanoušci se podél rychlostních zkoušek ohřívají aspoň u ohňů.


Švédská rally 2017

Fabia Rje rally vůz postavený Škoda Motorsport. Tidemand slaví domácí vítězství. Světový šampionát WRC se přesunul na sever. Na sněhu a ledu to bylo ve .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky