čtvrtek 21. června 2018

Jednokřídlá sklopná plastová okna

Jednokřídlá sklopná plastová okna

Vhodná do koupelen, spíží či sklepů. Při mytí lze křídlo zcela vyklopit. Nejčastěji se používají pro osazení oken ve sklepech, koupelnách nebo . Okno na míru - plastová okna dle Vámi zadaného rozměru. Propouští k nám světlo, ochraňují nás před zimou a deštivým počasím. Ceník základních typů plastových oken.


Jednokřídlá sklopná plastová okna

Plastová okna sklopná mají pouze výklopnou funkci. Typ okna, Barva, cena za ks bez DPH. Nová plastová okna a dveře levně. Skladová dostupnost: ks.


Základní nabídku skladových plastových oken tvoří okna jednokřídlá a okna dvoukřídlá. Jednokřídlé plastové okno PREMIUM, otvíravo- sklopné pravé. Moderní jednokřídlá plastová okna Sklopná z profilů VEKA SOFTLINE 82MD s celoobvodovým kováním ROTO NX ADVANCE a inovativním rohovým spojem . K oknům nabízíme také doplňky: sítě proti hmyzu, žaluzie, vnitřní a vnější parapety. Typy jednokřídlých oken : Pevné zaskleni (PZ). Prodam jako nova plastova okna kusy 120x158cm, vyrobrna v nemeclu velice.


Dejte přednost kvalitě vnitřních jednokřídlých i dvoukřídlých interiérových dveří. Pokud chcete poradit s výběrem plastových , dřevěných, hliníkových. Dodáváme a montujeme v Zlíně také balkonové dveře posuvně- sklopné typu Patio a . Okna a dveře Roudnice nad Labem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky