středa 20. června 2018

Hliníkový rebrík 3x9

Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Hliníkový rebrík ALVE Helper 3x. Rebrik AL uni 3xna schody WW. Rebrík AL uni 3xHOBBY, hliníkový.


Schodnice hliníkového rebríka . Predám PROFI rebrík. HLINIKOVÝ REBRÍK HOBBY 3X9. Veľmi praktický a univerzálny hliníkový rebrík , ktorý sa skladá z troch dielov a poskytne . Kvalitný trojdielny hliníkový rebrík s počtom priečok na každom dielci. Celková dĺžka: 5cm. Kód tovaru: VHR-TS 3x 9. Pozor: Posledné kusy na sklade!


Dostupný dátu9€ s DPH. Je možné ho využiť ako jednodielny rebrík, rebrík, štafle s presahom, či vysunúť . Profesionálny viacúčelový hliníkový rebrík. Maximálna záťaž až 150kg.


Je možné ho zostaviť ako schodiskový, zatahovací, podperný alebo schodový rebrík. Nájde využitie na záhrade, na stavbe, pri remeselných, poľnohospodárskych . Multifunkčný trojdielny hliníkový rebrík Metalkas DW3xpre priemysel, stavebníctvo aj domácnosť. Je nepostrádateľným pomocníkom pri výškových prácach . Trojitý lemovaný univerzálny hliníkový rebrík použiteľný ako jednoduchý, výsuvný a dvoják. Viacúčelový rebrík 3-dielny Profi 3xst. Hmotnosť (kg) - 240.


UNIVERZÁLNY REBRÍK , 3XSTUPŇOV, HLINÍKOVÝ , KRAUSE TRIBILO - LEONESS. Higher univerzálny výsuvný hliníkový rebrík. Trojdielny výsuvný rebrík s úpravou pre využitie na schodišti. Kód: Stav: nové (nepoužité).


Minimálna dĺžka: 2cm. Vyberte si kategóriu Kategórie. Univerzální hliníkový žebřík 3xse skládá ze dílů Uzký díl lze použít jako jednodílný žebřík a nebo spojením s druhým dílem žebžíku, prodloužit jeho výšku.


Veľmi účelný, ľahký hliníkový rebrík , ktorý je výborným pomocníkom v každej domácnosti, či už v interiéri alebo v exteriéri. Délka složeného žebříku: 4m. Počet: ks, ks, ks, ks, ks, ks, ks, ks, ks, ks, ks, ks, ks . Priemyselný rebrík 3x9.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky