pondělí 25. června 2018

Bori lazura cena

Bori lazura cena

Prepravná váha: kg . Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine. Základná dekorácia a ochrana pre rozmerovo stále drevo - obklady, ploty, nábytok. Neobsahuje biocidy, takže sa hodí pre . Vlastnosti: dekoratívna a . Tenkovrstvá lazura je určena k dekoraci a ochraně dřeva ve vnitřním a venkovním prostředí. Nátěr je bez nepříjemnéhoo zápachu a. Najčešće se koristi za premazivanje lamperije, drvenih . Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.


Typy farieb:Hrubovrstvové lazúry. Prav tako lahko z njim enostavno obnovimo že prebarvane lesne površine. Bori lak lazura , boje L. Cena v e-shope 1€ . COLOR LAZURA skrbi več. BORI gelová lazura - dub 75L.


Silnovrstvá lazura na dřevo. Nákupní ceny pro jednotlivé odstíny se mohou lišit Více. Vsebuje vosek, ki poveča vodo-odbojnost premaza. Bogat, svileno sijajni premazni film.


Xyladecor Tinova, silnovrstvá vodouriediteľná lazúra 75l. Veleprodajna cena , 55RSD. Dodaj u korpuVIŠE INFORMACIJA. Jednotková cena : 12. Vhodná na natieranie.


Tento produkt nemusí byť dostupný na všetkých prevádzkach Kinekus. Laková lazúra na drevo odtieň borovica, objem 75l. OBI Lazúra na drevo bezfarebná 7ml.


Pokrivni premaz: TESSAROL akril emajl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky