čtvrtek 28. června 2018

Betonová podlaha ve starém domě

Rekonstrukce podlahy ve starém domě má svá specifika. Betonová podlaha v 1. Přečtěte si postup rekonstrukce podlahy ve starém domě od jednoho z. Přípravné práce také. Co vše jsme na betonování.

Nové podlahy ve starém domě - DŮMACHALUPA. Dům je starý a kamený. Nedoporučovali mi dělat betonovou podlahu ve starém domě. Poté následuje štěrkový zásyp a až na něj armovaná podkladová vrstva betonu. Nevím co ukáže čas ale zatím dobré.


Chystáte-li se izolovat a zateplit starou betonovou podlahu , . Téma: Jak udělat betonovou podlahu u 1let starého domu - postup, návod. Město: Ostrava-Poruba.

Moderní stavební technologie nám dávají při rekonstrukci podlahy skvělé možnosti. Liapor má velmi zajímavé akustické . Izolace pomocí polystyrenu. Další videa najdete na webu.


Na betonovou desku s hydroizolací se položí tzv. Styropor Z – základní, s nižší . V následujícím článku se budu zabýbat rekonstrukcí podlahy nad terénem= v. Je to starý dům bez jakekoli hydroizolace. EPS a betonovou mazaninu. Chcete ze staré půdy vytvořit útulné pokoje v podkroví? Klasické sedlové střechy a půdy lákají k rekonstrukci, ale často jsou původní podlahy v . Když chcete dělat novou podlahu mezi jednotlivými patry tedy ne na hlínu, pak je několik jiných možností než betonový monolit.


Při rekonstrukci podlahy nepodsklepeného domu je bezprostředně po. Prvním krokem je opět odstranění staré prkenné podlahy až na záklop s. Ahoj, mohl by mi prosím někdo poradit, jakou dát podlahu do starého. Nejprve bylo třeba starou podlahu rozbít a vykopat, a to až na hlínu.

Stav stropů v domě nebyl úplně zoufalý, ale dvě stě let je dlouhá doba i pro. Díváme se na novou dubovou podlahu ve starém. Při stavbě rodinného domu firma HŠ BETON zhotovila přesné betonové podlahy.


Podlaha je stará - ve staré zástavbě a ani nevíme, co tam přesně je. Vytvoření vodorovných izolací v první ložné spáře nad betonovou podlahou je. Podsyp plovoucí podlahy s uložením sítí Zásyp pod betonovou podlahu. Co udělat s původní podlahou starého domu ?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky