pátek 29. června 2018

Ocelové sklepní kóje

Ocelové sklepní kóje

Ocelové sklepní kóje jsou určené pro bytové a panelové domy, kde je více bytových jednotek. Velká výhoda ocelových drátěných kójí proti dřevěným laťovým . Sklepní kóje, dveře do sklepa, školní šatny. Variabilní ocelové sklepní kóje SKLEPEK jsou jedinečným produktem sloužícím k zabezpečení sklepních prostor. Celá konstrukce sklepních kójí včetně dveřních pantů je pevně spojena kombinací . Výroba sklepních kójí.


Ocelové sklepní kóje

Konstrukce pro sklepní boxy a skladové boxy je tvořena rámy z profilu 30x30x5mm, na které je přivařena svařovaná síť s oky 50x50xmm, . Tyto rámy jsou spojovány přes sloupky sváry nebo šrouby a kotveny do podlahy a stěn pomocí ocelových kotev. Rám branky tvoří ocelové. Vyznačují se vysokou . Chcete řešit sklepní kóje moderním způsobem? Ocelový profil YAKL ze kterého je složena nosná konstrukce zajištující dostatečnou pevnost a tuhost. Opláštění koje je z lakovaného trapézového plechu s nízkou . Na výplně rámů a dveří používáme ocelové síto s oky 50x50xmm, nebo ocelový plech o síle mm.


Výměna starých dřevěných dveří sklepní kóje za nové. Nabízíme kovové sklepní kóje na míru pro domy i jednotlivce včetně demontáže. Třetí výhodou je, pevné ocelové zárubně s masivními ocelovými dveřmi, které . Bytový bezpečnostní sklep , originální zabezpečení bytových sklepních prostor! Mít ve sklepě dřevěné kóje , které se stavěly v čase výstavby paneláků, je dnes.


Ocelové sklepní kóje

Vyrábíme nejen balkony, ale i sklepní kóje! Už od počátku jsou sklepní kóje jednou ze základních výrobních činností naší firmy, za kterou stojí mnoho let zkušeností a především spokojených zákazníků. Individuální sklepní kóje se Systémem. Zaměření, výroba a montáž ocelové sklepní kóje. Dodáváme sušáky za okno, bezpečnostní sklípkové dveře, sklepní ocelové kóje.


Provozujeme stavební zámečnictví. Stavební konstrukce Chlumec nad Cidlinou – ocelové konstrukce a výrobky pro stavby. Nabízíme komplexní rekonstrukce vstupních a sklepních prostor bytových domů. Původní dřevěný sklep , která chrání sklepní kóji patřící k jednomu bytu, . Součástí této mříže by byl ocelový rám, který je napevno připevněn do zdi, podlahy a stropu.


Ocelové sklepní kóje

Specializujeme se na výrobu z . B ) celokovové provedení, příčky jsou nahrazeny rámovou konstrukcí vyplněnou ocelovou síťovinou, dveře viz. Námi zrekonstruované sklepní kóje. Na střeše centra vznikly díky tenkostěnné ocelové konstrukci Lindab se. K bytu náleží sklepní kóje , parkovací stání před domem a lze dokoupit i garáž,. Zobrazujeme pro vás i firmy z ostatních regionů, které potvrdily, že pro zákazníky z Jihočeského kraje pracují.


Svislé a vodorovné nosné konstrukce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky