středa 20. června 2018

Pracovní deska dub tmavý

Obrázky jsou pouze ilustrační a nemusí odpovídat skutečnosti. S trochou péče zůstanou jako nové . Postformingové pracovní desky jsou vyrobeny ze surové dřevotřísky potažené dekoračním vysokotlakým laminátem (HPL) a na přední straně zesílené . Název dekoru, Dub Hunton tmavý. Struktura materiálu, ST10.


Pracovní deska dub tmavý

Tloušťka materiálu (mm), 38. Typ pracovní desky , postforming. EGGER a ukázat vám, proč je tento materiál tak. F2STBeton tmavý nebo F633. Images are for illustration only and may not correspond to.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Nechtěla jsem tmavou , že na tom špatně vidím špínu, vybrala jsem dub. Pracovní deska ke kuchyni Barva: dub sonoma Délka: cm.


Pracovní deska dub tmavý

Uvedená cena je za 1m. Pokud si chcete objednat desku v celku (např.: 135cm), stačí do . Odeslání do deseti pracovních dnů. Vrátit se zpět do obchodu. Kuchyňská pracovní deska Dub tmavá. Námi nabízené pracovní desky vynikají svojí odolností a kvalitou zpracování se širokou nabídkou dekorů desek.


Vykrývací blok zadní 2x. Barevné provedení kuchyně jasan (dvířka), dub tmavý ( korpus), písek ( pracovní deska ). Dvířka a pohledové boky černá matt, korpus Anthracite, pracovní deska Dub Hunton světlý. Dvířka červená tmavá lesk, korpus Gold Craft Oak, . Kategorie: Travertin tmavý. Kvalitní pracovní deska ke kuchyňské lince od firmy Egger.


Pracovní deska dub tmavý

Lancelot, 3Kč, Na objednávku (2-týdnů). Přední hrana pracovní desky Quadra pro postformování má poloměr mm, zadní. Barva: dvířka jasan patina, korpus a pracovní deska : dub sonoma. Dekor Beton Chicago tmavě šedý v sobě nese mnoho tepla a připomíná lité . Cena uvedena bez pracovní desky , dřezu a spotřebičů.


Aktuální skladová dostupnost volných kusů v eshopu. Eshop (ks), Stav, Na cestě. Spodní skříňky - dub sonoma tmavá a jsou doplněny proužkem v dekoru dub sonoma světlá. Barva dvířek creme, korpus dub tmavý , materiál melamin. Takze ne moc velka kuchyn.


Pracovní deska dub tmavý

Nebude ta tmave hneda kuchyn zmensovat a delat tmavou s mene svetlem? Dub Sonoma) se hodí pracovní deska v tom samém.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky