pondělí 25. června 2018

Podlahove studio liberec

Při renovaci zadní nápravy se vyměňují čepy, ložiska a opravuje se uložení ložisek ramene. PEUGEOT, CITROEN ,RENAULT. Při opravě se vždy opravují obě strany nápravy. Celé auto, Vyndaná náprava.


Vybírejte z inzerátů. Nová ložiska, čepy, vazelína a maznice. Autochodura - půjčovna aut, autoservis, pneuservis, renovace náprav , repase náprav , opravy náprav , peugeot, citroen , renault. Půjčovna osobních a . Máme celé i starší dobré nápravy.


Provádíme opravy Z náprav výměnným způsobem nebo opravou původní. Renovace zadních náprav. Repasi zadních náprav CITROEN. SORTIMENT NA REPASE ZADNÍCH NÁPRAV. Opravy zadních náprav peugeot, renault, citroen.


Jaké jsou příznaky poškození nápravy? Vrzání, skřípání při pružení, vyvrácení kola do negativu, dření . Skladom viac než druhov zadných náprav. Nabídka mechanických i klempířských prací. Zajišťujme odtah i úschovnu vozidel, autopůjčovnu i asistenční služby. Prodáváme náhradní díly.


No zkrátím to museli z obou náprav udělat jednu když pominu že jim to trvalo týden tak řeším to že mám strašně nízko zadek. Získejte zdarma cenovou nabídku na opravu. STK Kožlany - STK - Servis . Zobrazit všechny kategorie. Kangoo a Meganesa montovali druhy zadných náprav ! Zkoušel jste vzít za kola jestli jsou vůle v uložení náprav ? Poptávka: renovace a repase zadních náprav vozu Citroen. Peugeot, Citroen - výměny čelních skel- . HOOK (tažná zařízení) - odvoz a dovoz opravovaného vozidla - diagnostika na všechny tipy značek - repase zadních náprav CITROEN.


Oprava a repase vzduchových tlumičů. Nabízíme certifikované repase vzduchových tlumičů s měchy (konkrétní nabídku naleznete ZDE). Turbo pro motory Alfa Romeo 1. Jtd - profesionální repase.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky