čtvrtek 28. června 2018

Výrobky ze skla na zakázku

Skleněné dekorace, gastro program, reklamní sklo i skleněné výrobky do interiéru. Naše sklárna se zabývá ruční výrobou skla , ručním tvarováním skla , ručním . Zakázková výroba z křišťálového skla. Ruční výroba nám umožňuje produkovat velké i malé série, ale také jednotlivé kusy na zakázku.


Ať už sklenice, karafy nebo vázy, společně je můžeme proměnit v originální sklářské výrobky.

CO MŮŽEME VYRÝT DO SKLA ? Zabýváme se zakázkovou výrobou ručně foukaného a hutního skla. Vaše zakázky realizujeme pomocí následujících technik: Zušlechťování . Takto upravené sklo se používá na výkladní skříně. Na výrobu těchto se skel se používají nejčistší suroviny.


Provádíme zakázkovou výrobu skla a skleněných výrobků podle vašeho vlastního designu. Snažíme se o to, aby každý vyrobený produkt, ať už se jedná o. E- shop ručně ryté sklo , plaket a dárků - Rytectví skla na zakázku.

Dodáváme skleněné hrnky a reklamní sklo. Reklamní potisk sklenic a pískování skla. Sklenice a skleničky pro kavárny, restaurace a penziony.


Malosériovou ruční hutní výrobou skleněných váz, sklenic a dalších tradičních sklářských výrobků , užitkového a dekorativního skla se zabývá v . Doufáme, že se Vám naše výrobky budou líbit a budete spokojeni s šíří. Zabývá se převážně výrobou klasického českého figurálního skla ,. Veškeré výrobky se vyrábějí na zakázku dle požadavků zákazníka na tvar a barvu výrobku. Věnujte opravdovému muži jeho speciální památeční půllitr. Co kus, to originál vyrobený podle vaší objednávky. Produkujeme kvalitní výrobky z kvalitního plochého skla a zrcadel.


Láhve na alkohol, likéry, na víno, laboratorní sklo a farmacie, kosmetické flakony,. V naších sklenicích to bude Vašim výrobkům slušet. Speciální použití ohýbaného skla na výstavné vitríny prodejní pulty, pultové. Můžeme zajistit zaměření skel před výrobou , dopravu a případně i montáž skel. Dnes se vedle zakázkové výroby skla a volné umělecké tvorby věnuje také veřejným zábavně-vzdělávacím prezentacím sklářského řemesla a interaktivním.


Nabízíme širokou škálu výrobků , šitých na míru požadavkům našich zákazníků. Výroba ručně tvarovaného skla.

Jako jeden z největších výrobců v České republice, patříme k hlavním dodavatelům . Vypískujeme jednodušší grafiku na sklenice, láhve nebo jiné druhy reklamního skla. Pokud si i přes opravdu široký výběr nevyberete anebo potřebujete-li firemní . Sklo broušené, malované. SKLÁŘSKÉ PODNIKY A VÝROBCI SKLA - možnost exkurze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky