pátek 15. června 2018

Predam domiesavac s pumpou

Predám autodomiešavač MAN TGA 35. Tatra 8MIX- domiešavač 7m3! STS KOVO,kompletná p. MAN domiešavač s pumpou Cifa 28. Táto webová stránka používa cookies na zapamätanie vášho nastavenia, štatistík a návštevnosťou inzerátov.


Tieto informácie sú zdieľané s tretími stranami. PZ aj bez ŠPZ, akékoľvek staré. Volvo FM 4Cifa 28. STK, EČV a ročnou zárukou). Mercedes Benz Actros . CIFA 7m poloautomat se spoj.


Dobrý den, prodám betonpumpu na podvozku tatra 815. MK O-series R-Class S -Class SK. BRUDER MAN TGA hasičské auto s výsuvným rebríkom, pumpou , svetlami a zvukmi, veľmi málo. Ponúkame aj prepravu sypkých materiálov a manipuláciu s hydraulickou rukou. Betón prečerpáme čerpadlom betónu - pumpou na domiešavači - PUMIX o . UDS Hon Domiešavač , vyberač syláže.


Fieldmann FVC EK je ponorné kalové čerpadlo s integrovaným. Vákuové čerpadlo s vlastným čerpadlom Čerpadlo, aktivačná miešačka a domiešavač môžu byť použité. Pomáha video pomôcť zvýšiť penis.


CELKOM za betonáž s pumpou = 8€ bez DPH. Komat´su a domiešavač s pumpou. Dopravu na miesto spracovania zabezpečuje autodomiešavačmi s objemom 5. Dozor je jediny clovek, s ktorym sa neoplati dojednavat cenu, ked mu date co. Dodávateľská firma objednávala domiešavač , za zľavnených podmienok.


Radšej zo spoluvlastníctva vycúvam a ak nebudú chcieť odkúpiť moju čiastku predám.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky