pátek 15. června 2018

Nerezové výpalky ostrava

Realizujeme komplexní. Zpracováváme širokou škálu materiálu: ocel, nerez , hliník, kotlové plechy,. Jsme zaměřeni na zakázkovou výrobu výpalků z plechu a následnými operacemi. Dodává nerezové svitky, plechy, výpalky , jekle čtvercové i obdélníkové a trubky podélně svařované. SLUŽBY technologická příprava výroby, vč.


Specializujeme se na řezání laserem a dodáváme laserové výpalky. Sviadnově u Frýdku- Místku. Zabýváme se výkupem železného šrotu (včetně nerezových ocelí a litiny), . Výroba výpalků a prodej hutního materiálu. Jsme přímým dovozcem vysoce kvalitních plechů z Německa, Itálie, Číny, Bulharska a Polska.


Komplexní zpracování plechu v Praze a celé. Svařování ocelových konstrukcí, povrchovou úpravu žárovým zinkem a práškovou barvou, laserové výpalky a CNC . Pálení plechů, výpalky z plechů. Přesné tvarové výpalky provádíme na plazmovém CNC stroji. Doprava Ostrava , Opava zdarma nebo odeslání na . Výpalky ocele do 15mm. Bartošovice, výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení.


V naší nabídce naleznete široký sortiment slitin hliníku, barevných kovů a jejich slitin (mosaz, měď, bronz), nástrojové, konstrukční a nerezové oceli. Hranice, Ostrava , Brno, Starý Hrozenkov). Exluzivní laserové výpalky. Provádíme pálení plazmou a vodním paprskem do . Nerezový výpalky , příruby - výfuk, turba atd.


Našim výrobním programem je strojní a ruční broušení a leštění nerezových materiálů, výpalků , polotovarů, svařenců, výrobků, potrubních dílů a komponentů. Technologie umožňuje. Město: Ostrava - Jih. Pro zákazníky zajistíme nerez ocel (profilová, plochá), barevné kovy, plechy, výpalky , trubky, i betonářskou ocel.


Různé formy materiálu: od kovaných bloků, . Klasické výpalky (ocel, nerez , hliník). Speciální výpalky (ocel, nerez , hliník). Zhotovíme Vám vzorové výpalky dle Vašich podkladů.


Nabízíme zakázkové pálení nerezu , hliníku i černého mat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky