čtvrtek 20. dubna 2017

Levné domy na prodej moravskoslezský kraj

Byty, domy , kanceláře, novostavby, pozemky, chaty, chalupy k pronájmu i prodeji. Realitní i soukromá inzerce. Moravskoslezský kraj. Vyberte si novou nemovitost na sreality. Pokud se objeví nové inzeráty,.


Rodinný dům na prodej , Velké Albrechtice. Do Karviné dojezd km. Jasmínová, Havířov – část obce Bludovice.


Kč (za nemovitost) Hypotéka . V kategorii Domy na prodej na inzertním serveru ANNONCE najdete inzeráty na prodej a koupi domů. Objekt se nachází v krásné krajině Libereckého kraje. Nalezeno chat na prodej ). Přes půl milionů uživatelů za den.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Najděte co potřebujete ve . Chalupa v Oprechticích, Zahořany,. Zastavěná plocha m pozemek 7m- možno levně přikoupit další od . Mobilní dům má své rozvody vody, WC, rozvod plynu na propan - butan, připojení na elektřinu.


S námi bude cesta k vašemu vysněnému domu o něco jednodušší. Vám zprostředkuje prodej RD v obci Kunratice u České Kamenice okres Děčín. Jedná se o zděný rodinný dům se zahradou, pergolou a garáží. Zařazení: prodej levné byty Karviná.


Stav bytu: velmi dobrý. Domy , byty, pozemky, komerční nemovitosti a mnoho dalšího. Kč z celé České republiky. Ostrava, Severomoravský kraj - okres. Paběnice, Kutná Hora.


Celková plocha pozemku činí 7m2. Samostatný, cihlová budova, 2m². Postavili jsme pro Vás přes 4rodinných domů po celé ČR. Nakupujte nemovitosti chytře a levně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky