pondělí 17. dubna 2017

Venkovní omítka tloušťka

Pokud se nepoužívají speciální tenkovrstvé typy omítek , je minimální tloušťka vnitřní omítky mm. Pro vnější omítky se doporučuje používat dvouvrstvé . Podle toho se omítky dělí na vnitřní a vnější. Vnitřní omítky plní funkci převážně vnitřní povrchové úpravy. Jejich tloušťka se většinou pohybuje v . Obvyklá tloušťka klasické omítky by měla být mm, maximálně do .

Tyto omítky jsou vhodné na rovně vyzděné podklady s minimální tloušťkou spár . Vápenná hrubá omítka : jednovrstvá omítka , která se nahazuje v tloušťce - mm, povrch omítky se zatře dřevěným stíradlem. Vnější omítky : Hrubá vápenná omítka : jednovrstvá omítka tloušťky 15–mm. Malta se nanáší na zaschlý a znovu navlhčený postřik z vápenocementové malty a . Omítky s minerálním pojivevápenná hrubá omítka - provádí se jedna vrstva v tloušťce – 12 . Ručně zpracovatelná vápenocementová omítka pro vnitřní i. Omítka určená pro vnitřní a vnější jádrové omítky.


VENKOVNÍ OMÍTKOVÉ SYSTÉMY NA ZDIVO YTONG.

Doporučená tloušťka omítky v jedné vrstvě je. Technologická přestávka dnů. Slouží k vyrovnání povrchu. Cemix 0Vnitřní štuk, zrnitost . Může mít tloušťku i několik . Na český trh bylo dodáno 6. Dejte barvu svým snům. Skládá se z postřiků, jádra a štukové vrstvy.


Postřik je řídká malta o tloušťce maximálně mm, která tvoří podklad pro jádro. Specialisté kladou důraz na . Někdy se jako fasáda označuje přímo venkovní omítka. Jádrová omítka může mít tloušťku i několika centimetrů a slouží především pro dokonalé vyrovnání . Krycí vrstva z omítky POROTHERM UNIVERSAL o tloušťce mm může být přitom použita také jako hladká vnější i vnitřní povrchová úprava na . Omítku můžete nanášet v jedné vrstvě nebo ji. Pokud je jádro tlustší, nahazuje se ve dvou vrstvách, přičemž se dru.


Omítky jsou tradiční a nejčastější způsob úpravy vnitřních a vnějších povrchů stavebních konstrukcí. V závislosti na složení a tloušťce plní estetickou úlohu, chrání . Omítky z pozdějších období jsou nanášeny na křídový podklad pojený klihem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky