pátek 21. dubna 2017

Pískování skla brno

Provádíme pískování sklenic na víno, pivo a nealko. Zvolte si vlastní motiv nebo text a vytvořte originální dárek k významným výročím. Originální dárky s osobním věnováním.


Hledáte zajímavý, neotřelý dárek pro známé? Máte doma jubilanta, čerstvého maturanta nebo . Rozsah ceny je mimo jiné ovlivněn velikostí a náročností motivu. Cena přípravy pískování motivu je 3Kč.


Sklenice je pevně ukotvena a stroj, ať na ploché sklo nebo oblé - sklenice, lahve a vázy, gravíruje daný dekor. Využití mimo občasné gravírování skla a lahví . Prvních písmen pískování je na každé sklo zdarma. Potiskneme“ vaše sklo tím nejkrásnějším motivem na světě. Totiž tím, který si sami navrhnete. S pomocí špičkového stroje s kompresory a . Vytváření motivů na sklo.


Pískování skla brno

Martin Havlíček, Štěpán Šmídek,. Pískování skla v Brně -město a okolí. Pomocí laseru a korundového písku dokážeme na čirém skle, dřevě, nerezu, elox.


Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Pavel Procházka, Sklárna Leopol Štěpán. Vygravírovat lze firemní loga, pamětní . Firma Vlastimila Mazůrka nabízí šíroký sortiment dárkového zboží ze skla s pískováním a rytím na zakázku. Základní ceník za pískovaní půllitrů na zakázku.


Praha, Brno , České Budějovice, . Tato technologie pískování se používá na materiály sklo a kov, hlavně u reklamních a dárkových předmětů jako jsou sklenice, kovové hrnky,. Ryté a pískované sklo. Výroba a prodej černých náhrobních desek, svatebních dárků, skla, plaket, trofejí a dárkových předmětů. Rytí a pískování skla na . Zobrazit na mapě. Kromě tradičních služeb jako je řezání skla , broušení nebo pískování , . Vryjte vaši myšlenku, slogan nebo firemní logo na lahev vína či skleničku.


Pískujeme lahve, skleničky, lahve na destiláty, karafy či jiné atypické sklo na přání . Projekt je spolufinancován Evropskou unií. Doporučujeme: Micron Plus je specialista na brusivo , výrobu leštících kotoučů, leštění a broušení. Zrcadla, zrcadla do koupelny, pískování zrcadel. Při pískování skla nebo zrcadla se podklad vystavuje proudu drobných částic z křemičitého písku a při tom . Průmyslové příslušenství. Organizéry na nářadí.


Krom základních fólie s efektem pískovaného a leptaného skla Vám rádi nabídneme i fólie barevné - buď zcela transparentní, nebo opět s imitací pískování či . Nabízíme Vám gravírování skla , sklenic, půllitrů, lahví a reklamních předmětů. Sklo zhotovujeme dle přání a požadavků zákazníka. Naší prioritou je kvalita a . Autoskla autosklo v Brně výměna autoskla oprava prasklin fólie.


Ochranné značení autoskla. Využijte našich mimořádných slev na výměnu čelního skla !

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky