úterý 18. dubna 2017

Odvětrávací komínek bramac

Podle stoupacího potrubí lze volit průměr napojovací trubky Js 1nebo Js 100. V zimě se může vlivem kondenzace na krytu odvětrávací tašky, na napojovací . Větrací komínek DN 1mms odvodem kondenzátu pro šikmé střechy. Komplet tašky pro odvětrání DuroVent.


Slouží k odvětrání kanalizace vedoucí z kuchyně a koupelny. Set se skládá z prostupové tašky, odvětrávacího komínku a . KMBeta a KMB HODONKA. Alpská - cihlově červená.


BRAMAC CLASSIC ALPSKÁ. Větrání střechy pomocí odvětrávací tašky zamezuje vlhkosti střešního pláště a snižuje teplotní rozdíly různých částí střechy. Plastový odvětrávací komínek , neboli odvětrávací hlavice, je určen na střechu k. Pouze ve spojení s komínkem nebo anténním nástavcem a nebo adaptérem na turbokotel. HPI DUTRAL větrací komínek 73mm, 270mm ks.


Uvedené střešní doplňky lze objednávat k jednotlivým typům tašky, tj. Odvětrávací komínek a taška prostupovací. Společně s příslušenstvím slouží pro . Sanitární ventilace z plastu, vhodná jako větrací komínek pro všechny typy základních odvětrávacích. Speciální plastové odvětrávací sety.


HPI Venduct větrák dlouhý komínek průměr 100mm cihlově červený . Ventilační komínek Ross může být také použit pro přísun čerstvého vzduchu do. KMB BETA ELEGANT Taška betonová odvětrávací - komplet cihlová. Bramac , Tondach prům. Pro střešní krytiny: OMAK roof.


Prodám nový, nepoužitý odvětrávací komínek v barvě antracitu včetně spodního dílu. Do kategorie doplňků pro ploche střechy řadíme větrací komínky, atikové a střešní vpusti, sanitární komínky,. Komínek sanitární bitumen TOPWET.


Pálená střešní taška Piemont větrací komínek engoba antracitová je vhodná pro. Labyrint je tvořen plně keramickou mřížkou, která je .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky