úterý 25. dubna 2017

Pattex chemoprén transparent

Lepí a pevně spojuje širokou škálu materiálů: kov, . Kontaktní lepidlo na bázi polyuretanu k lepení transparentních materiálů nebo v případech, kdy se vyžaduje neviditelný spoj. Balenie: ml ( tuba). Je ideální pro lepení transparentních materiálů a na . Vážení zákazníci, děkujeme za Vaši přízeň a zájem o naše produkty. Z důvodu přicházejících svátků a konce roku budou veškeré objednávky přijaté po 16.


Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Na lepenie širokej škály a kombinácií materiálov: kov, guma, . Oblast použití: Ideální na lepení transparentních . Běžná cena s DPH: 8Kč. K lepení transparentních materiálů nebo v případech, kdy je vyžadován neviditelný spoj.


Viac informácií o produkte. Kontaktné lepidlo na báze polyuretánu na lepenie transparentných materiálov alebo v prípadoch, keď sa vyžaduje neviditeľný spoj. Doporučujeme dokoupit. E-shop i kamenná prodejna, chemoprén transparent, na měkčené plasty, . Chemoprén je kontaktní lepidlo určené k lepení a opravám obuvi. Lepí kombinácia materiálov: koža, koženka . Nově přehlednější a rychlejší.


Speciální kontaktní lepidlo nové generace na bázi polyuretanu, extra pevné, průhledné a vodě odolné. Specializovaný eshop s technickými součástmi pro stroje a zařízení se širokou nabídkou! Dostupnosť, Skladom (KS).


CHEMOPRÉN TRANSPARENT 50ml. Transparentné lepidlo. Lepidlo je čiré, pevné a voděvzdorné. Výstražný piktograVýstražné slovo: Nebezpečenstvo. Tento produkt sa nepredáva . Lepí širokou škálu materiálů: kov, gumu, kůži, koženku, korek, plsť, textil, měkčené PVC, ABS, pěnové materiály a dřevo.


Nevhodné pro lepení pěnového . S DPH Tovar skladom expedujeme v priebehu 1-dní. Kúpou tohto produktu . PATTEX chemoprén transparent 50ml čire lepidlo. Hodnotenie produktu: Zatiaľ bez hodnotenia. Kvalitní pracovní oděvy.


Lepí širokú škálu a kombinácie materiálov: kov, guma, koža, koženka, korok, plsť, textil, mäkčené PVC, ABS, penové materiály, drevo. Vyberte si podobné zboží.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky