úterý 18. dubna 2017

Dřevostavby třemošná

Nabízíme typové domy, mobilní domy, individuální stavby a další. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba PasivTech, s. Datum předání zákazníkovi 30. Specializujeme na pasivní a nízkoenergetické domy.


Zajišťujeme projekty, stavbu domů a také dřevostavby svépomocí. Naše domy navíc splňují podmínky pro .

Nízkoenergetické domy, pasivní domy, bungalovy a dřevostavby svépomocí. Téhož roku jsme začali připravovat . Zajišťování výstavby a návrhu dřevěných a roubených budov. Třemošná dřevostavba. Tyto rozměry jsme zvolili záměrně, abychom všem . Společnost EASY HOMES vyrábí levné montované dřevostavby na bázi.


Easy Homes Solutions s. Detailní informace o firmě. Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě.

Rodinný dům - dřevostavba. Její působnost však sahá daleko za hranice tohoto kraje. Modul 10x4m se také velmi dobře napojuje na další podobný modul a vzniká tak větší dřevostavba do tvaru L. Pracoviště, PALIS Plzeň, s. Zaměstnanecké výhody - 13. Realizace zateplené fasídy - sídlo firmy SMP. Interiéry vchodu BD Komenského, Horní Bříza.


Díky vlastní výrobě je možné zachovat velmi příznivé . Hodnocené firmy stavějící dřevostavby. Domy na klíč, dřevostavby , stavební práce, rekonstrukce bytových jader, reklamní. Jejich výhodou je rychlá výstavba, ale i vynikající tepelně izolační . Dřevostavba , sloupková konstrukce, vytápění el. Moderní design, kvalitní materiály, příjemný přístup, mnoho zkušeností. Vyrábíme a stavíme dřevostavby.


Nabízíme dřevostavby na klíč nebo v jiných stupních provedení. Katalogové i individuální projekty. Certifikované dřevostavby s .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky