pátek 14. dubna 2017

Laguna multiomega

Pročtěte si pečlivě montážní návod ještě před vlastní montáží. Laguna Standard 100kg. Zlevnili jsme 1položek! Tento návod k použití a údržbě obsahuje informace, díky kterým můžete: – Lépe poznat svůj vůz,.


Laguna multiomega

Pro zpracování a montáž je k dispozici dokonale ucelená podpora: Kromě. Technický nákres pro výřez - spodní montáž V balení: Sifon, montážní kování. Plynulý chod dve ních k ídel zajiš uje kování , které lze práv nyní po ídit za senza ní ceny! Obklady podhledů krovů lamelami z PVC montážní návod Účelem tohoto . Adaptér plast pro montáž dolních lišt.


Korpus je sešroubován konfirmáty a uchycen do zdi. Montážní návod a šablona jsou součástí balení kování. Velmi jednoduchá a rychlá montáž umožňující použití eletkrického šroubováku. OBSAH BALENÍ: sada na dveře spojovací materiál montážní návod. Tlumiče jsou ve dvou silách: pro dveře o hmotnosti až kg a pro lehčí dveře do hmotnosti kg.


Laguna multiomega

Praktické a robustní madlo pro každou vanu. Díky madlu bude vylézání z vany snadnější a bezpečnější. Montáž bezpečnostních dveří třídy RCdo kovových zárubní. Materiál: nerez AISI 304. Provedení, Cena bez DPH, vč.


Skleněné obklady a pracovní desky, Exklusivní jídelní stoly, Nábytkové kování , Zastupujeme též na našem trhu i tyto . Návod na montáž hliníkových rámečků se sklem. Tloušťka materiálu mm. Spodní skříňka od 5mm.


Laguna multiomega

Velikost sifonu 1“. Produkt zahrnuje sifon, montážní kování. Vše pro výrobu nábytku. LAGUNA pro výrobu Vašich posuvných dveří, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky