pondělí 17. dubna 2017

Stříška na komín 150

Stříška na komín 150

Stejně jako samotné vytápění je důležitý také systém . Stříšku si vyberte podle průměru od vnější hrany Vaší vložky či trubky. Za příplatek možnost pokrýt . Tato stříška je URČENA K SYSTÉMU BEZ IZOLACE. Nerezová stříška použitelná pro cihelné i nerezové komíny. Originální nerezová komínová stříška Schiedel se dá použít universálně do všech komínů. Díky důmyslné konstrukci vsunete stříšku jak do zděného tak i do . Kvalitní nerezová komínová stříška nerezová o průměru 1mm.


Vhodná pro všechny typy keramických i nerezových komínů. JEH, stříška komínová Jehlan nerez ø100: 990. Nabízíme nerezové komínové stříšky a hlavice na rouru, s podstavou nebo s. Vaše hodnocení: Děkujeme za Vaše hodnocení!


Pokryto antikorozní barvou. Stříška pro zakrytí komínu , udírny či grilu. Uchycení je jednoduché, řešeno. Tato komínová stříška je vhodná pro instalaci na komíny od průměru komínové vložky 80mm do průměru 160mm. Instaluje se obepnutím nerezového pasku . Jsou to komíny , okna, vikýře, světlíky a vzdušníky.


Střešní komínek s podstavou, který slouží k odvodu vzduchu a zplodin z komína a . Komíny – mají přiváděti tahem do. KOMÍNOVÁ STŘÍŠKA NEREZOVÁ CILINDR pr. NEREZ komínová stříška veškeré typy komínů. Tato funkce není z pohledu vlastního komína nezbytně nutná,. Průměr hrdla 150mm Celý popis.


Jednoduchá stříška na komín z nerezového plechu, průměr roury 1- 1mm. WK 1stříška nerez kouřovocena: 511. DPH : 53Kč (2€). Slouží k ochraně kouřovodu proti zatékání a snižují možnost ucpání průduchů listím a jiné.


Určujícím rozměrem je . Zatýká vám do komínu , potřebujete stříšku na komín ? Univerzální komínová stříška EWG.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky