pátek 28. dubna 2017

Sada na odlitek rukou

Jednostranná AL folie odráží teplo. Automobilové fólie a ochranné folie na skla kanceláří a budov. Ochraňte své teplo domova pomocí tepelně izolačních folií. Zatmavovací fólie na skla aut. Akustická pěna, antivibrační a izolační deska, folie samolepící, tmely antivibrační, zvukově izolační materiál.


Specifikace: protisluneční folie dělíme do dvou základních skupin, a to. Venkovní termoizolační fólie Hindermann. Termoizolační folie Hindermann pro boční okna karavanu.


Tepelně- izolační závěs do kabiny. Dvoudílná, velmi silná termoizolační folie Speciálně pro Fiat Ducato. V létě pomohou proti horku, v zimě odizolují okna, kterými do auta proniká nejvíce chladu.


Do boje nastoupila clona, bublinková fólie , bavlněná látka a obyčejný. Instalace protihlukové izolace do automobilu vlastníma rukama je nezbytným opatřením,. Je lepší pracovat s izolací, která má vrstvu fólie s rukavicemi, protože. Například auta mohou mít vibrace v jednom nebo druhém stupni, což pro zdraví . CTK Elastic je samolepící, voděodolný, zvukově a tepelně izolační materiál. STP ALUM - plát: hliníková samolepící fólie , zabraňuje vniknutí vody, snadná.


Tlumící materiály pro zlepšení akustických vlastností, potlačení rušivých vlivů a zlepšení tepelně izolačních vlastností. Vhodné pro automobily, zemědělskou . Samolepicí tepelná izolace - Originální výfuková termo páska byla vyvinuta téměř před lety firmou. Sluneční okenní fólie se používají k ochraně interiérů před slunečním zářením. Slouží také jako izolace , která v zimních měsících snižuje tepelné . Univerzální termofólie Do -it pro perfektní izolaci. Odhlučnění auta -zvuková izolace - Odhlučnění auta -zvuková izolace.


Alfa Sound Barrier HD- je neprůzvučná folie s pohltivou rohoží …. Do e-shopu byla zařazena nová izolace AIR Thermoreflex Plus - je třívrstvá termoreflexní izolace s . Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Zvukově izolační materiál, tloušťka materiálu 10mm , rozměr desky 3x cm. Okenní zrcadlová fólie Privacy okna do auta tepelně izolační fólie dekorativní okna sklo nálepka ochrana před sluncem solární tónování B07PHKCLGJ . Fólie jsou lehce tónované. Při instalaci na dvojskla, která jsou vystavena intenzivnímu slunečnímu záření by mohlo dojít k popraskání skel. Na předním skle můžete ochránit clonu jejím uchycením do předních dveří za zajišťovací oka.


Vnitřní izolace automobilu. Izolační folie na všechna přední skla ford Transit od r. Bezpečnostní fólie , protisluneční okenní fólie , tepelně- izolační okenní fólie , privátní. Je to dané tím, že odborníci Fusion-Film CZ dovážejí okenní fólie do České . Speciální SOLÁRNĚ- IZOLAČNÍ fólie pro EXTERIÉROVOU instalaci.


Reflexivní exteriérové fólie : Poskytují nejvyšší ochranu před přenosem tepla do interiéru a . Pouzive se primo ke zvukove izolaci , tepelne ( pouzivaji jej treba nekteri vyrobci bojleru ), atd. Do auta bych ale pouzil mirelon z jednostrannou hlinikovou folii ! Protihlukové izolace. Hluk je jedním z faktorů, který nejvíce ohrožuje pohodu člověka.


Naše protihlukové desky pomáhají snížení hluku zejména v průmyslu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky