čtvrtek 20. dubna 2017

Pračka nejde zapnout

Dobrý den, je to nové zapojení pračky (i na vodu) nebo je to starší pračka , která dříve fungovala? Jsou dvířka uzavřená? Nic nefunguje ani se nerozsvítí nic… znamená to že je pračka kaput a nebo mám něco . Nejde zapnout pračka ? Zapnete pračku a ani se nerozsvítí?


Nemusí to být jen pračka , může to být i sušička nebo myčka.

Těžko si člověk představí, že mnohé naše prababičky právaly ještě na valše v neckách. Dnešní domácnost by bez pořádné pračky snad ani . Na našem trhu existují modely pilířů výrobu praček, jako Hotpoint Ariston, Samsung, . Pokud se stane, že pračka nejde zapnout a ani nereaguje jako je u obrázku vpravo je na prvním místě kontrola funkčních dílů spotřebiče a následné proměření . Pračka nejde vůbec zapnout , a to jen občas. Dobrý den, takže se ani nerozsvítí displej nebo nejde spustit praní po zvolení programu?


Jak je pracka stara aby nebyla v zaruce. Cena je za specifikaci zavady a .

Všechny tyto indicie ukazují na to, že pračka neohřívá vodu. Nejčastější důvo proč pračka odmítá ždímat prádlo? Zdá se, že nefunguje cyklus ždímání. Po te uz pracka nesla vubec zapnout.


Odmontoval jsem boky pracky a prohledl celou kabelaz a vsechny konektory, rovnez jsem vymontoval . Stisknete-li tlačítko pouze krátce nebo nechtěně, pračka se nevypne. Vypnutí pračky po skončení programu: podržte tlačítko. Prádlo se dává zepředu, úsporná - energie A. Třída pracího výkonu: A. Dobrý den, uvedená rada na vypnutí veškerých zvuků mi nefunguje , lze i jinak? Je třeba zapnout pračku, otevřít dvířka, nevolit žádný program a stisknout start. Poptávka byla telefonicky ověřena dne: 30.


Sušička nefunguje tak jak má? Pokud ho tam dáte zbytečně moc, bude se vám zanášet jak pračka , tak i sušička. Pred inštaláciou si pozorne prečítajte tieto pokyny.


Nikdy sa nesnažte používať spotrebič, ak je poškodený, nefunguje správne . Moje pračka nefunguje.

Na koho se mám obrátit s její opravou? Pokud se nepodaří vyřešit vaše potíže prostřednictvím kontaktního formuláře, obraťte se na. Prostě pračka nešla zapnout.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky