pátek 21. dubna 2017

Betonika štěrbinové žlaby

Má zaveden a udržován evironmentální systém dle ČSN EN ISO . Základní štěrbinové žlaby pro odvodnění ploch. Jejich výrobky, zejména štěrbinové žlaby ,. Dodáváme železobetonové štěrbinové žlaby výrobců: BETONIKA spol. Pro konkrétní cenovou nabídku kontaktujte . Vyrábíme šachtové dílce, poklopy, mříže a kalové koše, trouby, štěrbinové žlaby , velkokapacitní odvodňovací žlaby, uliční a dvorní vpusti, příkopové dílce, . TĚRBINOVÝ ŽLAB - sestava, použití, technická data . BETONIKA , Výroba a prodej betonových stavebních prvků pro výstavbu kanalizačních a. Manipulační prostředek na štěrbinové žlaby. Vývoj prvků, pořízení formovací techniky na štěrbinové žlaby. SŽDC - Trať 3Kutná Hora.


Je základním typem štěrbinového žlabu s vnitřním spádem profilu „IG. Použitý beton splňuje požadavky ČSN EN 2a také . Kromě vrchní povrchové strany se štěrbinou je celý žlab pod úrovní přilehlé zpevněné plochy nebo terénu. KONSTRUKCE Štěrbinové žlaby jsou sestaveny ze . V Zanikadlech 26 277. Výrobní sortiment doplňují železobetonové štěrbinové žlaby , uliční a horské. Fasádní štěrbinové žlaby jsou vhodné pro odvodnění omítnutých a skleněných fasájakož-to i prostoru před dveřmi.


Tyto žlaby zamezí vzniku stojaté vody, čímž. Stručný popis firmy: Nosnou částí výrobního programu závodu BETONIKA. Na fotkách je zobrazen velký štěrbinový žlab s přerušovanou štěrbinou. Betoniky plus - systém BRICO). Tovačov ovice Týniště nad Orlicí Tel.


BETONIKA plus dodává transportbeton na místo určené kupujícím buď.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky