čtvrtek 27. dubna 2017

Bytové domy studie

Skeletsystem je velmi variabilní konstrukce, která představuje vhodné řešení jak pro samostatně stojící a řadové rodinné domy , tak pro bytové. Koncept zástavby území dle územní studie MěÚ Chrudim. Praha Královské Vinohrady, realizace. Studie terasového domu.


Případová studie : Chytré bytové domy se společnou fotovoltaikou a akumulátory. Dodávky elektřiny přímým vedením od solárních panelů do .

Místo stavby je silně limitováno hranicemi ochranných pásem – ze severu ochranným pásmem železnice. Návrh stavby maximálně využívá . Pozemky na kterých je navržena studie jsou nyní nevyužité, . Architektonické studie. Projekty pro stavební povolení.


Kontrolní rozpočty staveb. Tvorba fotorealistických . Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na zpracování studie návrhu řešení stavby: BYTOVÉ DOMY DOLNÍ DVOŘIŠTĚ, Upřesnění .

EŠENÍ DOPRAVY V KLIDU PRO BYTOVÉ DOMY U KRUKANIC. Ve stávající zástavbě bytových domů nejsou v současnosti vyřešeny plochy pro. Hmotová studie novostavby rodinného domu v Noutonicích - 1. Velké Březno - studie. V místě bratislavské zahrádkářské kolonie vznikly bytové domy s . Bývanie - bytové domy Začiatok stránky. Schválené uznesením Mestského . Obytný súbor Trnava - Kočišské.


Důraz je ve studii kladen na řešení dopravní a technické infrastruktury. Zásadní je napojení . Rádi byste rekonstruovali Váš objekt, ale nevíte, která energeticky úsporná opatření jsou pro Váš dům nejvhodnější? Provedeme předběžný výpočet několika . Součástí studie bylo také posouzení vlivu na oslunění a denní osvětlení objektů okolní zástavby. Rodinné a bytové domy (cca - plochy B zbytek RD).


Rodinné domy, bytové domy. Bytový Komplex Plzeň. Modernizujeme bytové domy , veřejné budovy a firemní objekty.

Odborné posudky a studie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky