úterý 18. dubna 2017

Lešenářská koza

Lešenářská koza

Nosnost kozy činí 2kg. Je to jen na vás, naše stavební kozy jsou za velmi příjemné. Neodmyslitelným pomocníkem na stavbách a montážích je lešenářská koza.


Lešenářská koza

Vyberte si tu pravou pro vás! Najdete u nás kozy skládací i pevné . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Koza je natřená základovou . Maximální zatížení: 250 . Podpěra k montáži lešení . Usnadní práci na zahradě a. Prodám lešenářské kozy -tovární výroba, zhotovené z rour. Pronajmu lešenářské kozy šířky 1cm. Stavební bazar - nářadí, stavebniny: koza.


Kvalitní lešenářská koza z robustního hliníkového profilu. Konstrukce kozového lešení se skládá: a) z kozy lešenářské , b) z pracovních podlah, c) ze ztužení podélného a příčného, d) zezábradlí. Zednická koza pevná. Zboží má nestandardní rozměr na přepravu.


Lešenářská koza

Cena přepravy se řeší individuálně dle PSČ příjemce. Lešenářská koza výsuvná - d. Vlastnosti: Vyráběna jako dvoudílný svařenec . Je vhodná především ve stavebnictví k montáži lešení s různě volitelnou výškou. DÍLNA, STAVBA, ZAHRADA. Slouží k vytvoření pracovní podlahy o šířce 25m v rozsahu pracovní výšky od 30m do 32m (stupňovité nastavování po 10m). Kozička - podpěra k montáži lešení s nastavitelnou výškou.


Otočné nohy pro úsporu místa. Kovová koza pro montážní a. Celý popis a technické parametry. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. Dostupnost, Skladem (ks). Koza, stojan na pílenie dreva, výrobok z kvalitného materiálu.


Nastavitelná lešenářská koza. Typ zboží, nepoužité.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky