pátek 1. listopadu 2019

Lipové hranoly

Lipové dřevo, jakost. Přířezy lipového dřeva - ks . Vhodné pro řezbářské účely, let přirozeně sušené. Je možno je objednat?


Vyschlé lipové fošny,prkna, hranoly k řezbařině různé síly a šíře, připravená na řezbu. Osobní převzetí vítáno.

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . OSB podkladová deska nebroušená s perem a drážkou mm. Dřevo bylo řádně zpracováno a sušeno po více než let, štočky jsou hrubě opracovány. Hoblované sušené dřevěné hranoly , hoblované fošny, hoblovaná prkna, lavičkový profil. Potřebujete hoblované sušené hranoly ? Máte v plánu postavit si na . Tyto drobné a přesné hranolky jsou ideální jako modelové řezivo.


Přidat do seznamu přání.

Nabízím hranoly , fošny a prkna z lípy k řezbařině,vyschlá, některá i ohoblovaná, připravená na řezbu. Nabízím lipové dřevo pro řezbáře, lipové hranolky , rozměry 4x4cm, 5x5cm, 6x6cm viz foto, cena 4x4cm - 1Kč za běžný metr. Hranolky lípa, lipové hranoly.


Jednalo se o jednostranné, méně často dvoustranné lipové špalíky (některé s kůrou po obvodu) nebo hranoly o výšce několika centimetrů, na jejichž vrchní . Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo . Prodej stavebního řeziva, jako jsou desky, fošny, hranoly a střešní latě, dále pak palubky, a to obkladové palubky i podlahové palubky, terasová prkna, OSB . Tu ste: Domov DREVO.


PLOTOVKY, BALKÓNOVÉ PROFILY . Na stavbu těchto staničních záchodků byly použity lipové hranoly MIDWEST o. Navíc jsou prkna, hranoly , fošny i latě, které jsou již vysušené a ohoblované rozměrově stálejší a. Prodám lipové dřevo vhodné pro modelářské účely, řezbářství a jiné. Nehoblovaný hranol je vhodný zejména pro stavbu krovů, zahradních altánů, pergol, přístřešků a dalších dřevěných konstrukcí. Všetko z kategórie KVH NSi 40x60.


Cena za 1mje 17-€. Z rodinných dôvodov predám lipové hranoly ks.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky