pátek 1. listopadu 2019

Dubový sud 10l

Obruče galvanizované. Akátový soudek na víno a destiláty- 10L ,včetně podstavce, zátky a dřevěné pípy. L dubový kulatý soudek v provedení s nerezovými nebo černými zinkovými obručemi. Jako bonus pro vás rádi vytvoříme soudek s vypalovaným nápisem. Vysoce kvalitní dubové soudky vhodné pro zrání vína a lihovin.


Ručně vyrobený dřevěný sud 10L s podstavcem, mosazným kohoutkem z dubového dřeva . MDS dubový soudek - 10L. Vysokokvalitné dubové súdky vhodné pre dozrievanie vína a liehovín. Drevo dodá zrejúcemu produktu špecifickú chuť a vôňu.


Drevené sudy sa používajú . Mosazná pípa je kvalitní, bytelná, . Nabízím na prodej dubové sudy. Naše sudy z dubu, kt. Soudek obsahuje podstavec, zátky a dřevěnou pípu.


Kovový kohoutek pro 8l a 10l soudky. Objem soudku nabízíme 2L, 4L, 6L, 10L , 25L. Dřevěný velmi kvalitní dubový soudek je praktický a originální dárek pro muže . Dubový sud světlý k zrání destilátů.


Soudek včetně podstavce, dřevěné pípy a dvou špuntů. Voskování je vhodné pro sudy určené do vlhkého a chladného . Ostatné - 10l sud bazár. Predam uplne nove dubove sudy ( dubovy sud ). Sudy vyrábíme tak, aby zrání vín a destilátů probíhalo v té nejlepší kvalitě s vynikajícím chuťovým výsledkem. Dubové , akátové a barrique sudy Fryzelka.


Soudky a sudy jsou vypalované! Vhodné na zrání vína a kořalek. Vytvořili jsme elegantní, ručně vyráběný skvělý dárek, v podobě dubového soudku na aklo nápoje.


Hledáte příslušenství, které . Dřevěný soudek z masivního dřeva dub, objem l, s kovovou pipou, podstavcem a zátkou dle obrázku. Vypalování dle volby zákazníka. Intenzivní dřevěné chutě i vůně jsou extrahovány .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky