pátek 5. července 2019

Plachta na celni sklo

Navíc ji lehce nainstalujete. Stačí plachtu přiložit na přední sklo a okraje . OBI Kryt na čelní sklo a boční skla s magnety. Clony na čelní okno proti slunci nebo námraze jsou praktickým doplňkem na auto.


ALU clona na čelní sklo auta proti námraze a slunci Sun-Ice (1x cm).

Plachta proti namrznutí čelního skla SUMMER PLUS. Velikost 1x cm. Clona na přední okno s vrstvou hliníku. V létě omezuje zvyšování teploty ve voze stojícím na slunci, v zimě brání . V zimě zabrání vzniku námrazy čelního skla stojícího . Zimní ochranná plachta na auto určená na zakrytí předního a bočních skel.


Compass clona na čelní sklo FROST. Praktický kryt chránící čelní sklo zaparkovaného auta od usazování námrazy a ledu.

Tato praktická plachta na čelní sklo auta potěší každého řidiče. Strany plachty jsou vybaveny magnety, takže plachta dobře drží. Rozměry: výška - 85 . S gumovými přísavkami. Ochranná plachta na čelní sklo FINA No.


Zimní plachta na auto na zakrytí předního a bočních skel, Zimní plachta na auto z materiálu PEVA. Sluneční clona na čelní sklo automobilu. V létě clony chrání interiér před přímým slunečním zářením.


Zpomaluje se proces blednutí interiéru a . Tak si nejsem docela jistý, jestli nemám čelní sklo přeci jen o něco větší než 3x9x1cm. Není tohle určeno spíš. Elegantním řešením je také plachta , kterou zachytíte pod stěračem a zavřete do dveří. Pokud se chcete ranní pětiminutovce se škrabkou v ruce vyhnout, můžete dát na přední sklo pod stěrače přes noc plachtu, fólii nebo i kus látky. Dobry den,zakoupila jsem podle upoutavky na fb plachtu na predni sklo ,dost vypadajici vyborne a ucelne.


Bohuzel co mi prislo . Zmáčená plachta se přilepila na rozbité čelní sklo.

Volá mě k sobě, Hecku,“ . Cena s DPH 1€ Skladem Koupit. Fixed FIXED FIXMmagnetický držák pro mobilní telefony na čelní sklo. Držák na mobil FIXED FIXH-FIXM3. Lichoběžníkový praktický tvar clony o velikosti 180cm x cm.


Vhodná pro dodávky a větší vozy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky