čtvrtek 18. července 2019

Infračervený topný systém

Prosím o názor na infračervený topný systém do rekonstruovaného RD. Příspěvky v této diskusi vyjadřují názory čtenářů. Redakce portálu TZB- . Infračervené vlny neohřívají vzduch jako běžná topná tělesa (např. radiátory). Podobný systém vytápění můžeme najít například u kachlových . Nejžhavějším trendem v oblasti elektrického vytápění jsou infračervené topné systémy.


Topná tělesa se nabízejí např. Topné infrapanely od ES SYSTEMS zaručují ekologické a zdravé bydlení a více tepla než jiné systémy topení. Luxusní skleněné topné panely jsou energeticky . Zřejmě nejznámějším a stále nejrozšířenějším systémem elektrického infra vytápění je podlahové topení pod dlažbu. Základním topným médiem je buď samotný . Při dopadu na prosklené plochy je infračervené záření z převážné většiny.


Infratopení je nejlevnější topný systém pro všechny novostavby rodinných domů. Sálavý konvektor Aixance v sobě spojuje výhody systému infračerveného. Je to energie budoucnosti. Na konci této strany naleznete srovnání jednotlivých topných systémů s argumentací pro a proti. Zajišťujeme návrhy a dodávky úsporných infračervených topných systémů.


Nedávno naše infračervené topné panely prošly kompletním redesignem a získali . Topný systém MICA je 1 ekologický, protože nosný materiál je lisovaná slída. Při vytápění infračerveným topným systémem nedochází k víření prachu v místnosti. Infratopné systémy navíc pracují zcela bezhlučně, jsou hezké, dekorativní, . Přímotop nebo infračervený topný panel?


Z elektrických přímotopných systémů jsou tak klasické přímotopy provozně nejnáročnějším zdrojem tepla. Infra topení má nízkou spotřebu, vyhřívá rovnoměrně celou místnost a nevíří prach. Srovnání infratopení s ostatními topnými systémy najdete ZDE.


Infra topné panely můžete používat buď jako hlavní topný systém , anebo jako doplněk Vašeho stávajícího topného systému. V případě instalace jako hlavní . Infrapanely se zahřejí elektrickou energií na dostatečně vysokou teplotu, která . Tenké stylové infrapanely mohou vytápět všechny místnosti v domě kontrolovány sofistikovaným systémem centrální regulace na dálku. Vhodně zvolenou kombinací infračervených topných systémů lze vytápět většinu staveb infračervenými vlnami.


TOPNÝ SYSTÉM LXDC BOX 1-KW LOGITEX PRO FOTOVOLTAIKU Přednostní. Na ohřátí vzduchu je pak využito . Nabízíme elektrické topení, vytápění, infratopení, infrapanely. Prodáváme sálavé panely, topné obrazy, topná zrcadla, sálavé zářiče pro vytápění hal . Nekovové topné těleso. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Infračervený topný panel base² M 600W a další Elektrická topidla výhodně v Eshopu HORNBACH.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky