úterý 30. července 2019

Pětioperační stroj

KOMBINOVANÝ PĚTIOPERAČNÍ STROJ je určen pro náročné kutily a řemeslníky. Hlavní ovládací panel na přední straně stroje. Rychlé a pohodlné přestavení stroje. Jeden stroj sdružuje několik funkcí: formátovací pila, spodní frézka, . Stroj vykazuje velký . Možné příslušenství stroje : odsavač pilin pilové kotouče a předřezy magnetický ustavovač nožů náhradní hoblovací nože.


Přestavění stroje je velmi jednoduché a . DELŠÍ TERMÍN DODÁNÍ, PRO AKTUÁLNÍ NA PROVĚŘENÍ EMAILEM. Nalezli jsme také odkazů na podobné produkty v dalších obchodech. Kompletní specifikace. Prodejte snadno a rychle. Popis: Masivní pětioperační stroj Holzmann K5-320FP těžký průmyslový stroj s velkým podílem litiny obsahující kotoučovou pilu, spodní frézku, . Kombinovaný pětioperační stroj je určen pro náročné kutily a řemeslníky.


Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů v kategorii Použité dřevoobráběcí stroje bazar: stroje. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte. Abecedně Od nejlevnějšího Od nejdražšího. Pětioperační stroj zahrnuje funkce několika typů frézek, pily, protahovačky a dlabačky (Rojek). Do kategorie kombinovaných dřevoobráběcích strojů zahrnují.


Naklápění kotoučů, 90° - 45°. Prestavenie stroja je veľmi jednoduché . CZ - Katalog firem a institucí. Kombinace : pila, srovnávačka, protahovačka, dlabačka, frézka, dva motory kW a kW.


Průměr nožového hřídele, 1mm. Výbava stroje a jeho přednosti: - konstrukce stroje vyniká precizním dílenským zpracováním, stroj je určen . COMBINED - OPERATION MACHINE. ROBLAND 3protahovačka 310mm , srovnávačka,fréza,pila,dlabačka.


Pětioperační centra X-31 LX-31 jsou stroje lehčí řady, přesto moderní a dostatečně tuhá konstrukce umoľňuje profesionální pouľití těchto strojů. ROJEK KDR6KOMBINOVANÁ BRUSKA .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky