úterý 23. července 2019

Sloupovita tresen sylvia

Vlastní úroda i na sebemenším pozemku! Kromě toho, že tento stromek roste skutečně sloupovitě, je naroubován na speciální . Sloupovitá třešeň SYLVIA. Růstové vlastnosti: Strom je . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Hledáte sloupovita třešeň ? Zralost: Druhá polovina června.


Samosprašná, sloupovitá třešeň s velkými, pevnými, kulatými plody, tmavší červené barvy. Dužnina je šťavnatá, chuť aromatická. Dozrává na přelomu července . Prodejní výška: -5m. Sylvia ), hrnkované, dovoz z Německa. Kanada, křížením odrůd Lambert compact x Van.


Plod třešně je velký, až velmi velký (- 10g). Zbarvení plodu je tmavě červené, srdčitáho tvaru. Lze pěstovat v nádobě i ve volné půdě. Dodáváme prostokořenný stromek.


Podnož: Colt, Gizela. Počet kusů v balení:ks. Zářivě červené, velké, křupavé plody. Plody jsou velké, sladké, velmi dobré a zrají v 6. Třešeň SYLVIA je pozdní, tmavá chrupka.


Všechny rostliny z nabídky jsou naše výpěstky! Queen Mary a 1x sloupovitá třešeň Victoria v nabídce za výhodnou cenu! Zakrslá třešeň Viktoria je díky kompaktnímu růstu a slabě . Cena činí 40Kč . Možnost pro letní sklízení chutných plodů tmavě červené barvy na velmi malém prostoru. Stromek velmi rychle dorůstá dvou metrů.


SYLVIA sloupovitá třešeň pozdní tmavá chrupka, podnož Gisela, zákrsek, prostokořenná sazenice. Jabloň sloupovitá – červená, zelená, žlutozelená. Ořešák (Juglans) – MARS.


Kč 7Kč (bez DPH :).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky