úterý 16. července 2019

Rodinný dům jitka

Fotogalerie - rodinný dům Jitka. Galerie obsahuje i interiéry. Zobrazit projekt bungalovu Jitka . Stručná charakteristika domu: Nízkoenergetický rodinný dům Jitka , od společnosti Futur s. Zastavěná plocha = 1m2.


Užitná plocha = 1m2.

Rodinný dům Jitka , bungalov. Jitka C je prostorný čtyřpokojový dům s terasou do L. Místnost u vchodu domu může sloužit i jako domácí kancelář. Dům se přizpůsobí podle světových stran a. Moderní řešení interiéru upoutá na první pohled zajímavým propojením kuchyňského koutu s obývacím pokojem, . Typové rodinné domy do mil.


Přízemí Podkroví. Samostatně stojící dům střední velikostní kategorie, nepodsklepený, .

Energetická náročnost budovy, E - Nehospodárná. Typ nemovitosti, Dům. Cena (poplatky), včetně poplatků. Inzeráty makléře Jitka Somsedíková. Realitní makléř DRUŽSTVO.


Vlastní rodinný dům , lék na kritickou bytovou výstavbu. Jižní i západní strana je lemována ulicí. Z této situace vyplynul návrh osazení objektu do zadní klidné . Jmenuji se Jitka Nardelli a ve společnosti MM reality pracuji na pobočce Nymburk a. Prodej, rodinný dům 1m Neratovice. Fikarová Jitka Architektka, Fikarová Jitka , Ing.


Pořiďte si šikovný rodinný dům který se nachází v Letovice ⭐. Ubytování Jitka je zrekonstruovaný rodinný dům. K dispozici jsou dva samostatné pokoje. V prvním pokoji jsou lůžka, ve druhém jsou 3. Možnost dvou přistýlek . Podívejte se na všechny slaměné domy.

Adresa: Panorama, Šumperk ( Olomoucký kraj). Krytým závětřím se vstoupí do chodby, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky