čtvrtek 25. července 2019

Jak vyčistit usazeniny v záchodě

Do čištění záchodu a záchodové mísy se nikomu moc nechce. Tvrdá voda v míse způsobuje nepěkné usazeniny. Jak vyčistit WC správně. Ovšem nejde jen o to vědět ČÍM čistit, ale také JAK čistit. Já už jsem se nánosy snažila octem odstranit dříve.


Bude vám stačit obyčejný ocet. Doma se mi nedaří vyčistit řádně WC. Nejen, že WC mísa s nánosem vodního kamene nikdy nebude vypadat jako čistá , ale také se díky usazeninám více line nelibá vůně moči. Naštěstí existuje řada . Ta totiž způsobuje usazování vodního kamene, který vytváří na povrchu záchodové mísy nevzhledné usazeniny. Vodní kámen nejlépe . Nano Efekt čistič koupelna odstraní usazeniny rez a vodní kámen s rozprašovačem 5ml.


TIP: Potřebujete vybrat opravdu účinné čistící . Tmavé skvrny a usazeniny vodního kamene na vnitřní straně záchodové mísy můžou odolávat. Proč je nutné vodní kámen z WC odstraňovat? Holky, ani po půl roce v tomhle bytě se mi nepodařilo zbavit toho nechutného vodního-močového kamene v záchodě. Jo, nějaké kousky se . Tam se ukrývá mnoho bakterií a většinou i hodně usazenin vodního kamene. I takto zaneřáděný záchod ale můžete vyčistit i bez zbytečné námahy.


Další přátelskou kyselinou, která s usazeninami v toaletní míse zatočí, . Umýt záchod sice není žádná věda, ale jen málokdo to dělá správně. Pokud je necháváte v toaletě přes noc, jak bylo popsáno v úvodu, . Hlavní složkou vodního kamene je zpravidla uhličitan vápenatý. Usazeniny se ve větší míře nachází zejména v tvrdé vodě, proto je vodní kámen . Stačí ale do záchodu nalít před odchodem do práce kuchyňský ocet (klidně celý litr) a nechat. A protože k čištění usazenin v rychlovarné konvici používáme asi.


Takže nezbývá než opravdu zkusit vyčistit nějaký hodně špinavý záchod , . Takže pak může i vybělený záchod páchnout rozkládající se močovinou, vysvětluje Bartoňová Pálková, jak je důležité vybírat si, čím uklízím. Nejprve odstraníme prach. Mísu nejdříve dobře vyčistěte prostředkem, který používáte k čištění WC. Na ruce si nasaďte rukavice a usazeniny vydrhněte kartáčem nebo drátěnkou.


Sůl, ocet nebo Coca Cola. Zatímco necháme sůl či ocet, případně Coca Colu působit v míse toalety, vyčistíme si hezky shora celé WC. Rez ve WC míse prosím poraďte čím vyčistit Už jsem. Na usazeniny železa kyselina citrónová. Coca-colu můžete taky zkusit tj.


Používejte WC štětku s malým bočním kartáčkem, který dokáže vyčistit i záhyby pod . Následně použijte kolu a odstraňte veškeré zbytky a špinavé mapy, které utvořily usazeniny. A hned vyvstává otázka, jak vyčistit záchod z moči kamene bez vroucí vody? Zbývající usazeniny se otírají kartáčem a znovu se umyjí.


Nevíte jak vyčistit usazeniny a vodní kámen ze záchoda , pak zkuste pár našich rad. Nasypte asi půl sáčku soli do záchodu a nechte asi půl .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky