čtvrtek 18. července 2019

Plotový sloupek 200 cm

Jedná se o plotový sloupek určený pro stavbu plotu ze čtyřhranného pletiva, případně z pletiva svařovaného nebo plotových dílců. Plotový sloupek zelený vhodný pro pletivo či plotové panely. Velmi robustní a kvalitní sloupek na zahradu či k domu. Kulaté - ∅ mm eshop. Plotové sloupky (pletivové sloupky, zahradní sloupky) s průměrem mm jsou . Kvalitu povrchové úpravy plotového sloupku garantuje žárový zinek o min.


Plotový sloupek 200 cm

Kvalitní sloupek vhodný jako průběžný sloupek na Vašem plotě. Pletiva Dobrý a Urbánek. Průměr sloupku v mmm. Váha sloupku v kg: ,kg. Prodám plotové sloupky délka 200cm , průměr 48mm, síla materiálu 5mm povrchová úprava ZN, sloupek má i čepičku PVC černou.


Klasický sloupek na plot. Sloupek vhodný ke klasickému čtyřhrannému pletivu. Objímky se šrouby je nutno objednat zvlášť. Doporučujeme pro výšku plotu 1cm.


Plotový sloupek 200 cm

S příplatkem vyrobíme plotové sloupky 200cm se stěnou mm ! V nákupním košíku napište . Pozinkovaný plotový sloupek čtvercového přůřezu 60xmm, výška 200cm , síla stěny mm. Technická specifikace. Celková výška plotu nad zemí bude 1cm.


Budete tedy potřebovat plotový sloupek o výšce 2cm. Stejné pravidlo platí i pro plotové vzpěry. Pardubice, plotové sloupky , svařované pletivo, brány, branky, pletivo, poplastované pletivo, čtyřhranné pletivo. Standardní plotový sloupek o průměru 38mm, v. Součástí sloupku je čepice z PVC. Vyrobeno z pozinkované trubky s komaxitovým nástřikem.


Plotový sloupek 200 cm

Silně poplastované plotové sloupky mají průměr včetně plastu mm, mm a. K dispozici je varianta s pohledovou. Doprava zdarma ▻ Velký výběr ▻ Snadný a bezpečný nákup. Pro pletivo výšky 150cm Univerzální plotový sloupek délky 200cm pro nosnou konstrukci pletiva.


Sloupky z jeklu 60xmm jsou vhodné pro klasická drátěná pletiva, ale s pomocí. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky