úterý 16. července 2019

Levné ubytování velká úpa

Přímé kontakty, konkrétní ceny, přesné GPS souřadnice, recenze ubytování. Další hotely v okolí a slevové servery, ale za levnější peníze. Máte možnost grilovat,nebo si opéct buřty. Budeme se na Vás těšit.


Více o tomto ubytování Vložit . Chata nabízí ubytování v pěti pokojích. Horské ubytování , restaurace, terasa, kulečník, herna pro děti. Doporučené túry a procházky, odpočinek na horách. Pension John nabízí levné ubytování s vlastním parkovištěm nedaleko lyžařského areálu v centru Pece pod . Velká Úpa levné ubytování za nizké ceny.


Naši chatu AURORA najdete na polovině cesty mezi Velkou Úpou a Pecí pod . Rodinný penzion MÍŠA. Anna a František Vořechovský ubytování. Penzion na klidném místě v . Pec pod Sněžkou se zastávkou . Levné ubytování v Peci pod Sněžkou a okolí.


Nově vybavené apartmány s vlastní toaletou, koupelnou a moderní kuchyní. Apartmány Na Salaši se . Najdete-li v Peci pod Sněžkou či Velké Úpě levnější ubytování pro školy v . Můžete rezervovat pokoj. V Malé Úpě nečekejte velké a luxusní hotely, ale sympatické ubytování komornějšího rázu – penziony, chaty, chalupy. Tip: Zaškrtněte prosím pole Mám zájem u . Hotel Atlas (dříve penzion Radium) se nachází v chráněné krajinné oblasti KRNAP. Po znovuotevření jsme navázali na rodinnou tradici.


Ubytování Pod starým dubem. V malebném údolí Javořího potoka. Trojsedačková lanovka na Portášky je . Krkonoš až pro nocležníků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky