pondělí 15. července 2019

Tvrdý podlahářský vosk

Drobná poškození dřevěné podlahy spolehlivě zakryje tvrdý vosk. Třešeň načervenalá č. Máte doma dřevěné nebo. Oblasti použití: Vhodný pro opravu reflexních a perleťových povrchů po opravě tvrdým voskem.


K opravě je nutné pořídit si tvrdý podlahářský vosk , který nesmíte zaměnit s měkkým určeným na nábytek. Jinak by oprava dlouho nevydržela . Tvrdé vosky : K opravě rýh, děr, škrábanců a promáčklin na ploše i na hranách. Pro povrchy – dřevo, dýha, lamino, fólie, umělá hmota.


Použití na namáhané části . Dostupnost: skladem v e-shopu. Set obsahuje tvrdý vosk (různé odstíny dřeva) pro vyplnění poškození a veškeré potřebné. Měkký vosk pro jednoduché a rychlé vyplnění nebo zabarvení rýh a škrábanců na nábytku. Info v e-shopu zde: . Vosk na podlahu máme k osobnímu odběru v naší kamenné prodejně.


Na našem trhu si dnes můžete vybrat specializovanou podlahářskou společnost, . PA ostrý nůž, opravný lak ve spreji, tvrdý podlahářský vosk , plynovou . Velmi rychle schne, je porézní, odpuzuje vodu a nečistoty,. Vyvážená směs přírodních olejů a vosků pro povrchovou úpravu neošetřených dřevěných podlah a jiného dřeva v interiéru. Výhodou je možnost lokálních oprav. Tvrdé voskové oleje od OSMO jsou vyrobeny z přírodních olejů a vosků. Veškeré povrchy jsou.


Naše přírodní vosky jsou povole-. Leštící pady pro podlaháře a nábytkáře k zapracování olejových nátěrů do povrchu . U mechanicky namáhaných ploch (podlahy, nábytek) je nutno 2. V případě potřeby přeolejujte WOCA Olejem s voskem nebo WOCA Pečující pastou. Přírodní olej na bázi přírodních olejů a tvrdých vosků odolný proti otěru, odpuzuje vodu a snižuje špinivost povrchu.


Jemně zvýrazňuje kresbu dřeva i korku. Osvědčený olej ve dvoukomponentním provedení určený pro profesionální podlaháře. Tvrdý voskový olej, tužidlo, čistý vosk , barevný olej a dekorační vosk.


Jak postupovat při použití podlahářského vosku ? Pořiďte si tvrdý vosk , který se svou barvou nejvíce blíže odstínu vaší podlahy a pomocí . A podlaháři často nevědí dát komplexnější odpověď jako že olej podlahu chrání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky