čtvrtek 25. července 2019

Dárkové paštiky

Naše paštiky jsou vyrobeny pouze z masa, jater a koření, navíc jsou bezlekové a neobsahují žádné. Tradiční francouzské paštiky , poctivé teriny s kousky masa, lahodné rillety, jemné pěny i pomalu připravované confity, rillety a Foie Gras - vše vyráběno v . Dárková sada pro milovníky francouzských delikates. Baleno ve stylové červené krabici se.


Luxusní paštika jako dárek pro může, kterým nikdy nic nezkazíte . Tento druh obsahuje větší kousky masa, než je tomu u klasické paštiky.

Dárkový koš To nejlepší z masa a paštik Exclusive. Moderní, originální a praktický dárek pro milovníky masa a masových delikates. Vynikající poctivá domácí paštika z rodinné konzervárny Via Delicia. Hodnocení produktu:. Paštika králičí 130g.


Rozměry: 3x 2x 1mm. Složení: srnčí paštika , paštika. Pochutnat si na ní můžete už více než let. Ančovičková paštika – Skladem.

Jedni je milují a ti druzí by je měli alespoň ochutnat. Zavařená vepřová krkovička – . Kachní paštika se zeleným pepřem 180g. Reklamní firemní dárkové sady,jako vánoční dárky pro firmy, obchodní klienty a zaměstnance . Právě paštika ze zajíce, divočáka či jelena bývá docela výrazná, snese proto i stejně . Vymysleli jsme pro Vás balení hned 4ks Kapří paštiky. Francouzský dárkový koš se třemi kachními paštiky.


Výborně skladné konzervy nejen na cesty. Krásný design a inovativní způsob . Datum spotřeby: minimálně měsíců od nákupu. Skladování: pokojová teplota, po otevření v lednici. Paté Serrano ( paštika serrano) . Hrubozrnně mletá paštika z vepřového masa a vepřových jater a brusinek.


Vyvážená kombinace nejkvalitnějších surovin, výborná chuť s nasládlým. Les Comtes De Provence Terina sada 1x1ks dárkové balení. Kuřecí paštiku s brusinkami.


Letos budou jedlé dárky slané. Druh vína i paštiky prosím upřesněte do poznámky. Víno vybírejte prosím v .

Dárkové balení francouzských paštik potěší nejednoho gurmána. Lahodné paštiky , medové pochoutky, salámky a vína v elegantním dárkovém balení jistě splní vaše gurmánské očekávání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky