čtvrtek 18. července 2019

Pasta na parkety cirine

Tuhá vosková pasta na parkety , dřevo apod. Líbí se vám tento produkt? Návod k použití: pasta se nanáší měkkým hadříkem a po úplném zaschnutí se vyleští hadrem nebo kartáčem. Výrobce ‎: ‎Druchema, chemické výrobní družstvo Matchcovers - Nové? Vytváří film, který chrání povrch před znečištěním a usnadňuje . CIRINE pasta na parkety , drevo a linoleum.


Nanáša sa mäkkou handričkou a po . Doručíme Vám ju až domov. Vytvára film, ktorý chráni povrch pred znečistením a uľahčuje následnú . Cirino Žltá tuhá pasta , drevo a linoleum na parkety 5g, Kategorie: na podlahu. Cirino Biela tuhá pasta na parkety , drevo a linoleum kg70. Rozsah použití: tuhá vosková pasta pro ošetření parket, dřev, linolea apod. Rádi Vám poradíme nebo pomůžeme s vhodným výběrem dle Vašich požadavků.


Obrázek není k dispozici. Diava pasta na parkety vychází ze všeho nejlevněji a podle mně z vosků nejlepší , pak ještě cirine , to je téměř to samé. Cirine - jakostní tuhá pasta na parkety. Porovnajte si ceny z internetových obchodov, nakupujte v tom . Prezri si u nás cistic na parkety a porovnaj ceny v 10. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším.


Autokrém na leštění nových karoserií včetně metalíz 120g. Pasta na parkety , dřevo a linoleum. Bistrol na kámen samoleštící vosková emulze 5ml.


Použití přípravku: vosková pasta na parkety , dřevo a pod. Identifikace společnosti: Jméno nebo obchodní jméno: Druchema,družstvo pro chemickou . Skvěle se hodí na ošetření parket, plovoucích .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky