pátek 5. července 2019

Montkov spol s ro vyšehněvice

Provozovna a expedice: MONTKOV , spol. Aktuální ověřené informace: adresa, telefon, e-mail a otevírací hodiny MONTKOV , spol. Základní informace MONTKOV , spol.


Výroba ocelových zárubní, zámečnictví, zámečnická kovovýroba, bezpečnostní dveře, zárubně, dveře, ocelové dveře, . Sídlo, výroba a expedice. Vyšehněvice - Vyšehněvice. Zárubně, dveře a vrata z MONTKOVU pro novostavby i rekonstrukce objektů.


Kovovýroba, Okna a okenice, Dveře, vrata, Zámečnictví, . Hlavní výrobní činností firmy je . Detailní informace o firmě. Naše společnost se zabývá výrobou ocelových zárubní, dveří a vrat. Dále nabízíme ostatní zámečnickou kovovýrobu,. Dodací lhůta : Místo a způsob dodávky : Město Chrudim. Vyrábíme ocelové zárubně.


Společnost s ručením omezeným, č. Dodávky a montáže bezpečnostních dveří. Firma MONTKOV se zabývá také výrobou lehkých ocelových poklopů! V nabídce bytových dveří jsou zastoupeny bezpečnostní dveře dvou značek a to BEDEX a SHERLOCK.


Mezi obory podnikání, které evidujeme, patří: Výroba . Full name, MONTKOV , spol. Short name, MONTKOV , spol. Country, Czech Republic. Důležité obchodní informace o vyhledaných firmách ve zvolené lokalitě, které vám pomohou najít nové klienty a prověřit finanční zdraví . Obory činnosti: Ocel, ocelové výrobky.


Právní forma: společnost s ručením omezeným. Podrobnosti o firmě MONTKOV , spol. Adresa místa podnikání. Vizuální obchodní rejstřík, společnost zapsaná obchodním rejstříku MONTKOV , spol. Informace k vyřizování objednávek : tel.


Expedice : MONTKOV , spol. Vyberte si z volných pracovních míst MONTKOV , spol.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky