pátek 5. července 2019

Lamino deska 18mm

DTDL K0PW Vintage Marine Wood. Produkt nabízíme v následujících variantách: Síla. Materiál stolové desky je lamino deska , hrany jsou z ABS. Nohy stolu jsou vyrobené z lamina. Popis: Deska na bázi dřeva, vyrobená ze tří vrstev dřevěných třísek, lepených pryskyřicí za vysokého tlaku a teploty, laminovaná impregnovaným dekorativním.


Hodnocení produktu:. Můžete ji použít samostatně . Tloušťka desky mm. Hledáte lamino deska bílá 18mm ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo.


Stůl VIENA třešeň prům. Skříňka - komoda C5- Materiál: lamino 18mm , ABS hrana v dřevodezénu 2mm, MDF. Kvalitní kuličkové celovýsuvy. Rozměr: šířka 80cm, hloubka 40cm, . Nejběžnější a také nejlevnější je „ lamino “ (označení LTD).


Tyto desky mají různou tloušťku, nejčastěji se pro výrobu nábytku používá mm. Kulatý stůl VIENA nabízíme v pevné a rozkládací variantě. Lamino Kronospan BÍLÁ 1PE.


K - kontejner pojízdný 3-zásuvkový, vrch. Prasklé sklo jsem nahradil bílou lamino deskou 18mm 68-kč a stolek splňuje funkci jakou má a nehýbe se. Oválná deska z lamina 90x160cm s ABS hranou. Stolní desky lamino s ABS hranou z kvalitního materiálu. Provedení desky je obdélník,čtverec nebo kruh.


Deska lamino mm W9SM bílá, hrana ABS, SAPHO E-shop. KOVOVÁ KONSTRUKCE Specifikace stolu: PODNOŽÍ MASIV PŘÍPADNĚ LAMINO TL. MM (BARVA BÍLÁ) STOLOVÁ DESKA LAMINO S ABS HRANOU TL. Vhodný pro všechny stoly řady Gate a Cross. Jídelní stůl se zaoblenými rohy.


Nelze dodat v zakázkovém . Celá kolekce včetně novinek je v tloušťce mm skladem. U omezeného počtu dekorů nabízíme i tloušťky 16mm respektive 12mm (truhláři používají na tzv. korpusy).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky