úterý 2. července 2019

Izolační folie do auta

Užitečná věc pro každého, kde nemá v autě přepážku, a má obytný prostor spojený s kabinou. Hodí se i jako izolace do motoru na kapotu, do dvěří auta mezi plech a čalounění. Izolační folie s reflexní vrstvou.


Skla jsou v izolaci auta slabým místem. Jak na ně zasvítí, jde přes ně do auta neskutečné horko, hřeje se palubovka, všechno .

Pro obytná auta , ale i karavany se vyrábí izotermické folie oken. Tlumící fólie na vibrace je zde. Isoflex - nejlepší ochrana proti teplu a chladu! Velice účinná tepelná izolace pro celoroční použití. K-FLEX H DUCT je nový izolační materiál na bázi syntetického kaučuku vhodný pro tepelnou izolaci v obytných vozech, dodávkách a všech campingových . Samolepící folie - ALU . CTK Elastic je samolepící, voděodolný, zvukově a tepelně izolační materiál.


STP ALUM - plát: hliníková samolepící fólie , zabraňuje vniknutí vody, snadná.

Vhodné pro automobily, zemědělskou . Sluneční okenní fólie se používají k ochraně interiérů před slunečním zářením. Slouží také jako izolace , která v zimních měsících snižuje tepelné . Univerzální termofólie Do -it pro perfektní izolaci. Venkovní izolační folie k dispozici na metráž. Odhlučnění auta -zvuková izolace - Odhlučnění auta -zvuková izolace.


Alfa Sound Barrier HD- je neprůzvučná folie s pohltivou rohoží …. Do e-shopu byla zařazena nová izolace AIR Thermoreflex Plus - je třívrstvá termoreflexní izolace s . Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Zvukově izolační materiál, tloušťka materiálu 10mm , rozměr desky 3x cm. Jednostranná AL folie odráží teplo. Automobilové fólie a ochranné folie na skla kanceláří a budov. Ochraňte své teplo domova pomocí tepelně izolačních folií.


Zatmavovací fólie na skla aut. Akustická pěna, antivibrační a izolační deska, folie samolepící, tmely antivibrační, zvukově izolační materiál. Specifikace: protisluneční folie dělíme do dvou základních skupin, a to.

Termoizolační folie Hindermann pro boční okna karavanu. Tepelně- izolační závěs do kabiny. Dvoudílná, velmi silná termoizolační folie Speciálně pro Fiat Ducato.


V létě pomohou proti horku, v zimě odizolují okna, kterými do auta proniká nejvíce chladu. Do boje nastoupila clona, bublinková fólie , bavlněná látka a obyčejný. Instalace protihlukové izolace do automobilu vlastníma rukama je nezbytným opatřením,.


Je lepší pracovat s izolací, která má vrstvu fólie s rukavicemi, protože. Například auta mohou mít vibrace v jednom nebo druhém stupni, což pro zdraví .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky