pátek 5. července 2019

Bambucké máslo na obličej

Bambucké máslo na obličej

Bambucké máslo , někdy zvané Shea nebo Karité, je přírodní zázrak z Afriky. Je multifunkční a nedráždivé – můžeme ho používat kamkoliv – na obličej , celé . Stoprocentní bambucké máslo v bio kvalitě bych se nebála použít ani na své dítě. Také partner máslo použije, například na obličej , když přijde ze . Pomůže s vlasy, celulitidou, . Na celý obličej se nemusíte bát bambucké máslo použít místo krému každý den. Nejlépe aplikujte na vlhkou pokožku menší množství, které . TOP účinků bambuckého másla na váš jasný obličej i hebké vlasy. Kosmetika na obličej s bambuckým máslem je univerzální.


Bambucké máslo na obličej

Jsou vhodné pro majitele mastné i suché mastné, podrážděné a citlivé pokožky. Na obličej , tělo i vlasy. Pro muže, ženy i děti. Hydratuje a vyživuje. Já bambucké máslo - používám na obličej (teď v mrazech) a na ruce . Co všechno bio bambucké máslo umí?


Spíše bych jej doporučila na lokání použití na suchá místa. Obsahuje všechny esenciální vitamíny a minerály pro ideální péči o pleť. Univerzální a pečující máslo. Bio Karité balzám - 1 bambucké máslo je svým složením velmi příbuzné kůži.


Používám nejvíce na obličej - na tváře, kde mám suchou a citlivou pokožku. Beru jej skoro jako hojivou mast. Tyto vyjímečné účinky nerafinovaného bambuckého másla lze využít nejen na jemnou pleť obličeje , ale i vlasů a celého těla. Strie,celulitida,jizvy. Shea butter neboli bambucké máslo získávané z ořechů afrického stromu je.


Po odlíčení je třeba obličej důkladně omýt teplou vodou a dočistit pleťovou vodou. I díky vitamínu E má bambucké máslo UV faktor 3–4. Protizánětlivé účinky bambuckého másla jsou zaručeny i díky kyselině . Pozitivní účinky bambuckého másla na pleť jako první objevily ženy v západní. Ale teda, jen na noc.


Bambucké máslo na obličej

Purity Vison Bio bambucké máslo. Máslo se perfektně se hodí pro péči o obličej. Můžete jej ale použít při péči o . Ráno i večer použijte pleťový krém s bambuckým máslem na obličej a krk.


Jemná textura hutného krému, bohatého na omega-mastné . Je vhodné pro citlivou pokožku a je možné jej používat na tělo i obličej. Přírodní bio bambucké máslo s kokosovým olejem by nemělo chybět nikde, kde je nutná .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky