pondělí 31. prosince 2018

Zatmavovací folie na světla

Fólie je vyrobena tak, aby po rozsvícení světlometů co nejméně ovlivnila barvu světla. V případě potřeby je možné fólii na místě strhnout. Nově máme v nabídce.


Chameleon profesionální zatmavovací fólie na přední a zadní světla (1x cm). Profi chameleon fólie na přední a zadní světlomety.

Fólie na světla - Široký sortiment tuningových výrobků od Holandské firmy Autostyle. Spoilery, nasávače, stabilizátory, fólie na skla, autoplachty, elektrické . Nejčastěji se instalují čiré varianty, ale vyrábí se i zatmavovací (žluté, černé) folie. Přední i zadní světla jsou při běžném provozu vystavená . V tomto díly si ukážeme jak zatmavit zadní. Zkouška rozdílu mezi světly bez zatmavení a se světly se zatmavovací tmavě černou folií. Svetla mit muzes, folie ne.


Nech v aute kila a projdou ti i folie.

Na bočních sklech, která slouží k výhledu z místa řidiče, nesmí být po úpravě fólií celková propustnost světla menší než. Má s tím někdo zkušenost? Klidně si připlatím za nějakou lepší folii ,když . Jaké fólie používáme na tónování autoskel?


Zatmavovací fólie CH 5-35. Tónování autoskel - Aplikace fólie. Foliatec patří v segmentu auto fólií mezi špičku na trhu, proto tuto . Profesionální zatmavovací fólie na přední nebo zadní světlomety od německé firmy Foliatec. Tak,nějakou dobu bojuji s tím, zda zatmavit či nikoli zadní světla své M6. A nějaký názor radši sprej nebo folie ? PV se k zatmavování zadních světel chystá.


Prodáváno po dvou kusech (levá a pravá strana). Folie červená na zatmavení světel. Instalace je snadná pouhým přilepením (jedna strana je samolepící).


Zvýší atraktivnost Vašeho vozu. Součástí je samozřejmě atestový štítek . Navíc statické a samolepící folie za trvale nejnižší ceny.

Jedná se o výprodej . Carbon folie 4D 152x50cm černá. Karbonová 3D fólie na kapotu,střechu,kufr a jiné. Uvedený ceník zahrnuje kompletní vyčištění světel vozidla.


Světla byla demontována zákazníkem. Nevíte jak se nejlíp zatmavý zadní světla na octavce jako je na fotce?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky